Objavljeno u Nacionalu br. 638, 2008-02-05

Autor: Ante Mihić

TREND

Aparat otporan na hladnoću i vodu

Novi Olympusov fotoaparat μ 1030 SW otporan je na padove s visine do 2 m, vodootporan do dubine 10 m, otporan na smrzavanje do -10°C te čak može izdržati teret do 100 kg! S metalnim kućištem otpornim na ogrebotine μ 1030 SW može se kupiti u platinastosrebrnoj, ponoćno crnoj i britanskozelenoj boji. Fotoaparat ima 3.6x širokokutni zoom objektiv koji koristi unutarnji mehanizam zumiranja kako bi se izbjegla oštećenja. Štoviše, senzor rezolucije 10.1 megapiksel donosi superiorne slike u svako doba i na svakome mjestu, a iznimno velik zaslon od 6,9 cm omogućuje pregledavanje slika u velikom formatu, te jasniji pregled čak i pod direktnom Sunčevom svjetlošću. Nova LI-50B litij-ionska baterija omogućuje dulje snimanje s ovim fotoaparatom.

Drugi u liniji Olympusovih fotoaparata je µ 850 SW s atraktivnim metalnim kućištem koje se može izabrati u zvjezdano srebrnoj, ponoćno crnoj i metalno ružičastoj boji. Olympus µ 850 SW snažan je µ model za svakoga. Otporan na padove s visine do 1,5 m, vodootporan do dubine 3 m i otporan na smrzavanje do -10°C, ovaj snažni fotoaparat posjeduje rezoluciju od 8.0 megapiksela za slike iznimnih detalja. Zaslon od 6,4 cm čini pregledavanje i kadriranje komfornim, a 3x zoom objektiv omogućuje dodatnu fleksibilnost snimanja. Za fantastično precizne makro snimke, ugrađena LED makro lampica raspoloživa je kako bi se osigurala dovoljna osvijetljenost objekta. S naprednim karakteristikama poput tehnologije prepoznavanja lica i tehnologije prilagodbe sjena ovaj model fotoaparta sigurno će privući mnogo kupaca.

cijena: ovisno o modelu
informacije: www.olympus.hr

Vezane vijesti

Olympus preko Deutsche Bank 'oprao' 410 miljuna dolara?

Olympus preko Deutsche Bank 'oprao' 410 miljuna dolara?

Njemačka Deutsche Bank nalazi se u središtu skandala koji bi mogao biti povezan s pranjem novca, izvještava Spiegel. Tvrtka Olympus je navodno preko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika