10.03.2008. / 08:18

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Celebrity Reality

Premda se u ovom biznisu s poznatima i slavnima neprekidno čini kako smo u deficitu s hrvatskim celebrityjima, posljednji je televizijski vikend dokazao koliko nismo u pravu. Evo, «Zvijezde pjevaju», njih osam zatvoreno je u «Celebrity Big Brother» kuću, a čak 14 zarobljeno na «Farmi». Slobodan je Sandi Cenov koji je u prvom razgovoru s Big Brotherom zaključio kako cijena njegove slobode nije 100 tisuća kuna koliko očekuje pobjednika što u kući izdrži puna tri tjedna. Za izlazak iz BB nominirane su komičarka Marina Orsag i slovenski transseksualac Salome pa kako će zvijezde u BB-u s ekrana nestati najbrže ovo postanje posvećujemo njima.

SANDI

Sandi Cenov prvi je bend pod nazivom Bedž okupio 1980. godine. Tad još nije znao svirati niti jedan instrument. Prvo se zaljubio u bubnjeve, potom u gitaru s kojom je došao u BB kuću u potrazi za inspiracijom za sljedeći album. Do sad ih je, prema podacima Wikipedije, objavio sedam, posljednji lani pod nazivom «Sandiland». Malo je kome zapravo jasno kako Sandi uspijeva preživljavati od glazbe i je li njegova pjesma ušla u konkurenciju Radijskog festivala 2008. jer je ovaj glazbenik i danas ostao najpoznatiji kao bivši suprug misice Branke Bebić. U međuvremenu, Sandi se oženio i postao otac.

MARINA ORSAG

Najmanje poznata među celebrity stanarima ova stand up komičarka do sada se nije uspjela uklopiti u društvo. Najviše netrpljevosti osjeća se u njezinim odnosima s tri primadone u kući jer za izlazak su je nominirale sve tri; Salome koja tvrdi da Marina ne razumije njezine šale, Neven Ciganović kojem naprosto ide na živce i Marko Grubnić koji također smatra da Marinine šale nisu smješne. Marina bi pak, kako je priznala Big Brotheru, iz kuće najradije izbacila sve tri spomenute primadone, no na živce joj najviše ide Neven Ciganović kojem je sve teško, sve ga nervira i kako se čini 28-godišnjoj komičarki, malo previše glumata.

NEVEN CIGANOVIĆ

Jedan od prvih hrvatskih stilista u međuvremenu je preselio u L.A. odakle se vratio kako bi pobijedio na BB i svoj američki džeparac podebljao za 100 tisuća kuna. U kuću je ušao kao Britney Spears i odmah otvoreno priznao kako na tri tjedna izolacije pristaje isključivo zbog novca. U kući se već ponaša kao najveća zvijezda a do sad je svojim otrovnim komentarima uspio steći prve poklonike među gledateljima. Žiri BB-a u kojem su u nedjelju sjedili Šajeta, novinarka 24 sata Silvija Štrbac i modni znalac Nenad Korkut, svrstao ga je već među primadone, skupinu kojoj uz Nevena Ciganovića, pripadaju još Marko Grubnić i Salome

SALOME

Rođena kao Nenad Ćuća – Žentil, Salome je zapravo 'naše gore list'. Kad joj se život na rodnom otoku Rabu počeo činiti suviše skučenim, preselila je u Ljubljanu gdje je postala žena i pjevačica. Oduvjek se osjećala zarobljenom u muškom tijelu a ideju da bi po tom pitanju mogla nešto poduzeti dobila je nakon što je prvi puta na TV-u vidjela BOy Georgea. BB primadona ima grudi, a ima i muda, kako voli naglasiti. Najvećom prijetnjom smatra ju Neven Ciganović, a otvoreno neprijateljstvo vlada između nje i Marka Grubnića kojega je čak i nominirala za izbacivanje iz kuće. Naravno, niti on njoj nije ostao dužan.

MARKO GRBUNIĆ

Stilist je postao slučajno, savjetujući svoje prijateljice Jelenu Rozgu i Vesnu Pisarović oko toga što da odjenu. Indira iz Colonije mu je prijateljica, jednako kao i Lana Klingor i mnoge druge žene sa estrade. Modni mačak, kako ga nazivaju, angažiran je kao modni stilist u magazinu Story, poznat je i prema ljubavi koju osjeća prema krznu a javnost je vrlo kratko intrigirao i njegov navodni sukob sa modnim guruom "Red Carpeta", Borisom Banovićem. U kući mu je kako za sada izgleda, najbliži Neven Ciganović koji je u svom posljednjem intervjuu za Extru 'modnom mačku' već tepao kao svojem nasljedniku

DANIJELA DVORNIK

Majci 'prgave familije' i menadžerici Dine Dvornika može se vjerovati kada tvrdi da je u BB kuću došla odmoriti se. Među svim sudionicima BB showa ona ujedno ima i najviše iskustva s reality formatom jer su na RTL Televiziji emitirane dvije sezone emisije koja je pratila svakodnevan život obitelji kontraverznog splitskog glazbenika Dine Dvornika. Danijela Dvornik odmah se prihvatila kuhanja te upozorila stanare kako je osvetoljubiva, što je moguće jedan od razloga zbog kojih u prvom krugu nije zaradila niti jednu nominaciju. Ona sama nominirala je Ivu Jerković jer je dečkima previše privlačna i Ivicu Kovačevića koji se pravio prepametan prilikom opskrbljivanja namirnicama u Ali-Babinoj špilji.

IVICA KOVAČEVIĆ

Televizijski novinar i najbolje odjeven muškarac u 2006. godini kad je osvojio Modnoga Oscara jako drži do svoje fizičke kondicije a u BB kući još nije našao pravoga prijatelja. Gledali smo ga u zabavnim emisijama HTV-a, gdje se zaposlio nakon što je diplomirao novinarstvo. Jedan je u valu prebjega s HTV-a na Novu TV da bi se krajem prošle godine počelo govorkati o tome da odlazi s Nove TV gdje mu već duže vrijeme nije bio ponuđen nikakav voditeljski angažman. Nagađalo se kako bi Ivica najvolio vratiti se pod okrilje javne televizije a trenutno ga eto gledamo u Big Brotheru na RTL Televiziji. Što će biti sljedeći angažman ovog TV novinara koji se predstavlja i kao plesač doznat ćemo valjda nakon što napusti BB kuću.

VA JERKOVIĆ

Postala je manekenka kad ju je na ulici sreo Neven Ciganović i prepoznao potencijal koji djevojka ima za modne piste. Prijatelj joj je i Marko Grubnić. Tri mjeseca radila je u Dubaiu i neko vrijeme kao televizijska voditeljica na RAI 2 u Milanu. Od njezinih TV angažmana u Hrvatskoj, najduže je potrajao onaj u Bingo showu. Svojom zanosnom ljepotom uspjela je već pri ulasku u kuću zbuniti RTL-ovog voditelja Marka Lušića koji se inače izvrsno snalazi u svom prvom televizijskom nastupu uživo, ali i učiniti ljubomornom Danijelu Dvornik koja u ovoj 26-godišnjoj manekenki vidi konkurentsku prijetnju uvjerena kako će muški gledatelji rado glasati za Ivu Jerković i tako joj omogućiti da ostane u kući do samoga kraja.

Vezane vijesti

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

HEPI BRZDEJ, DIJR ŽELJKO10 do 8, NovaTV, ponedjeljak, 19.50Kad je Hrga u ponedjeljak zamahnula mikrofonom pred nosom Željka Keruma i stala računati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika