10.03.2008. / 13:57

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Vanja Halilović: Ostavljena i tužna, ali Goranu ništa ne zamjera

Prijatelji Vanje Halilović, čiju je tajnu vezu s Goranom Ivaniševićem razotkrila Extra, otkrili su nam da je tenisač nazvao svoju bivšu ljubavnicu i ispričao joj se te da voditeljica teško podnosi gubitak velike ljubavi

Svojim otvorenim pismom, Goran Ivanišević javno se ispričao supruzi. Vanji Halilović ispričao se u tajnosti, kada mu se ona prošlog tjedna konačno javila na telefon. Ivanišević se Vanji ispričao ponajviše zbog javnog pisma koje je objavljeno na portalu Javno.hr, a u kojem je napisao kako je jedina žena koju voli njegova supruga Tatjana Dragović s kojom ima dvoje djece.
“Goran je Vanju zvao nekoliko puta, ali mu se ona nije htjela javljati. Javila mu se tek prošlog tjedna“, rekla je u razgovoru za Extru dugogodišnja prijateljica Vanje Halilović koja se osjetila se dužnom stati u obranu Vanje Halilović te je kontaktirala s nama i otvoreno ispričala što sve mlada RTL-ova voditeljica prolazi zadnjih tjedana: “Glupo je reći da se Vanja osjeća odlično. Povrijeđena je zbog svega što piše po novinama. Forume se ne usuđuje ni otvoriti. Nema više povjerenja u ljude koji je okružuju. Uostalom, kako bi se drugačije mogla i osjećati kad je nazivaju razaračicom brakova”, rekla je Vanjina prijateljica.
Vanju Halilović je, kako tvrdi, najviše povrijedilo to što mnogi sumnjaju kako je upravo ona obavijestila novinare o tome gdje se sastaje s Goranom. Tim više što je upravo Vanja Halilović cijelo vrijeme njihove veze Goranu bila velika podrška i najbolja prijateljica, s kojom je dijelio mnoge svoje tajne.
Koliko je intiman bio njihov odnos, možda najbolje pokazuje to što ni svojoj prijateljici iz djetinjstva, koja je za Extru odlučila ispričati detalje o odnosu Gorana Ivaniševića i Vanje Halilović, nije otkrila razloge zbog kojih ona i nakon svega ima razumijevanja za Goranove postupke i ne krivi ga. Dala je tek naslutiti da je Vanja Halilović dobro upućena u kompleksnost Goranova obiteljskog života i gotovo bezizlaznu situaciju u kojoj se već dulje vrijeme nalazi. O svemu se tome povjeravao upravo Vanji.
Međutim, Vanja je, nakon izbijanja afere, mislila da je konačno došlo vrijeme da Goran samostalno donese odluku, bez obzira na to koliko će ona utjecati i na njezin život. Zato mu se nije javljala na pozive. Nakon objave javne isprike shvatila je što je Goran odlučio i tek tada mu je odlučila odgovoriti.
U tom razgovoru Goran se Vanji ispričao zbog svog javnog istupa. Mnogi su tada taj njegov potez opisali kao nimalo džentlmenski jer je ipak Ivanišević bio u vezi s Vanjom više od dvije godine. Komentiralo se tada i kako je sasvim neprimjereno da osoba koja je uvijek isticala da želi svoju privatnost zadržati za sebe javnim putem komunicira sa suprugom.
Nakon izbijanja afere Ivanišević-Halilović, pozornost medija i javnosti bila je usmjerena uglavnom prema odnosima između Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića, a najčešće postavljano pitanje bilo je - hoće li mu Tanja oprostiti preljub.
Javnost je pritom Tatjanu Dragović doživljavala kao žrtvu, a čak ni Gorana Ivaniševića, ako je suditi po komentarima na internetskim forumima, nije smatrala glavnim negativcem. Ta je uloga pripala Vanji Halilović. Ona pak cijelo to vrijeme nije davala nikakve izjave, čak nije odgovarala ni na neke neistinite medijske napise, čime je još više potaknula priče o tome kako je ona glavni krivac za krizu u braku Ivanišević-Dragović.
Kako tvrdi njezina prijateljica, Vanja dobro zna zašto je Goran morao objaviti to pismo i zašto upravo na tom internetskom portalu, pa čak i tko ga je napisao u njegovo ime. Ni te detalje nije htjela otkriti prijateljici, samo joj je prokomentirala da je i ona u toj vezi radila pogreške, između ostalih, i jednu veliku nakon objavljivanja fotografija s njihovih tajnih sastanaka. “Nije mi željela pričati detalje, ali mi je rekla da nitko nikada neće saznati koje je sve stvari Goran za nju radio“, ispričala je nadalje prijateljica Vanje Halilović.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika