Objavljeno u Nacionalu br. 643, 2008-03-10

Autor: Nacionalova redakcija

GAZETA

U travnju lobistički simpozij u Zagrebu

DANIEL GUÉGUEN, vodeći europski lobist, u Zagrebu će održati predavanjeDANIEL GUÉGUEN, vodeći europski lobist, u Zagrebu će održati predavanjeU petak, 11. travnja, u Zagrebu će se održati međunarodni simpozij "Lobiranje u praksi". Simpozij zajednički organiziraju NCL-ova Visoka novinarska škola, nakladnička kuća Novum i tvrtka Magra. Cilj simpozija bit će prikazati lobiranje kao cijenjenu profesiju koja tvrtkama, vladama i Europskoj komisiji pomaže u donošenju odluka. U radu prvog simpozija takve tematike u Hrvatskoj sudjelovat će vodeći europski i regionalni lobisti i stručnjaci s međunarodnim ugledom na tom području, a o temi lobiranja govorit će i nekoliko hrvatskih novinara.

Kako ističu organizatori skupa, suvremene političke, gospodarske i društvene aktivnosti nezamislive su bez lobističkog djelovanja. Upravo o tome govorit će predavači poput europskog lobista Daniela Guéguena, bivšeg američkog veleposlanika u Hrvatskoj Petera W. Galbraitha, a svoja će znanja s prisutnima podijeliti i Miomir Žužul, Mate Granić, Mladen Vedriš, Nadan Vidošević, Ljubo Jurčić i mnogi drugi.

Vezane vijesti

Galbraith: Amerika vam nikad nije dala znak za akciju Oluja

Galbraith: Amerika vam nikad nije dala znak za akciju Oluja

Bivši američki veleposlanik u Hrvatskoj Peter Galbraith prokomentirao je presudu hrvatskim generalima Gotovini i Markaču. U razgovoru za Dnevnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika