18.03.2008. / 14:46

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Horoskop: 18. ožujak do 24. ožujak

TJEDNA PROGNOZA
od 18. do 24. ožujka 2008. godine

OVAN
Glavne su vam prednosti i nadalje maštovitost, povećana senzibilnost, originalnost u postupcima te razumijevanje općih okolnosti. Stoga jeste u mogućnosti mirno izdržati nepovoljno razdoblje te izbjeći da vlastitim postupcima ne napravite dodatnu štetu.
Sve će biti značajno bolje već od 3. travnja. Do tada je jak utjecaj lošeg Jupitera, a neugodan je i Mars (njega ćete se riješiti u svibnju). Naglašeni su poslovni i zdravstveni problemi pa se općenito čuvajte. Svadljivost i netaktičnost prema bilo kome neće vam prolaziti bez posljedica: loš Jupiter narušava odnos s prijateljima. Posve vam je dovoljno to što slabo zarađujete, što imate problema sa sudovima, statusom, nekretninama. Sabranim ponašanjem sve možete znatno ublažiti.

BIK
Sretno ste zaljubljeni, moguće je da već pravite ozbiljne planove za budućnost. U svemu ste mnogo ozbiljniji nego inače - pa i u privatnom životu. Može biti više priznanja za vaš rad, ali se sređuju i odnosi s prijateljima i kolegama.
Vaša popularnost raste pa, ako ste bili sami, sada može početi i nova veza. Obiteljski su odnosi općenito odlični. Na poslu ste marljivi, postižete dobre rezultate. To će uočiti i nadređeni i važni suradnici. Primjetan je napredak u karijeri, popravlja se i zarada. Povoljno je razdoblje za javne nastupe, za druženja, stjecanje novih prijateljstava. Moguće su iznenadne, a dobre vijesti te brojni izlasci. Iako je mnogo zanimljivih događaja, ne napušta vas ni upornost u vezi s važnijim poslovima.

BLIZANCI
Traje, srećom, kratka kriza: vrlo nervozni, smetaju vam i kolege i nadređeni, uznemirava vas osoba koju volite, a razgovorima trenutačno baš ništa ne postižete. Loši Merkur i Venera obično ne naprave neku posebno veliku štetu, ali ipak pazite na svoje riječi, klonite se svađa.
Sada su vam kritične sve intelektualne aktivnosti. Teško ćete se koncentrirati čak i na čitanje beletristike. Povjeravajte se samo najužem krugu prijatelja da izbjegnete nerazumijevanje i ogovaranje. Na poslu, Saturn u vama nepovoljnoj Djevici traži prilagođavanje okolnostima, a zaista su stresne. No, sada nemojte insistirati na raščišćavanju situacije. Loše je i to što svima prigovarate. Nemojte ništa kupovati, nemojte preuzimati nove poslove. Čuvajte živce!

RAK
Merkur i Venera su vam izvrsno aspektirani pa se dobro zabavite, poboljšajte emocionalnu vezu i potražite prijatelje! Na poslu je bolje nego inače: imate podršku nadređenih i starijih kolega, a sada lako surađujete i s mlađima.
Možete preuzeti čak i vrlo odgovorne poslove: od njih ove godine neće biti velike zarade, ali može biti slijedeće. Bit ćete vrlo racionalni, smireni i odlučni u rješavanju neprilika s nedovoljnom zaradom, moguće je i nekim obiteljskim problemima. Odnosi s ljudima, nova prijateljstva i zanimljivi izlasci donosit će veselje i smirenost. Venera popravlja ljubav, a Merkur znači inicijativu i pokretljivost. Ipak budite oprezni s nekretninama, izbjegavajte bilo što vezano za sudove. Svakako se čuvajte trošenja!

LAV
Traju pomalo nezanimljivi dani. Možda je to dobra prilika razmisliti o dugotrajnom lošem odnosu Neptuna prema vašem znaku! Utjecaj mu nije osobito jak, ali zna donijeti preosjetljivost, konfuziju i besciljnost, zavaravanje i prevare. Može povećati boležljivost.
Od Neptuna se najsigurnije čuvati što realističnijim odnosom prema ljudima i izbjegavanjem nejasnoća. Lavovi obično u vlastitoj naravi imaju dovoljno snage obuzdati taj planet; možda vam mogu pomoći i dobri prijatelji te članovi obitelji. Već početkom travnja prestaje ovolika izloženost Neptunu, poslovi će postati uzbudljiviji i uspješniji, a povećat će se i emocionalno zadovoljstvo. Za sada, važne poslovne odluke nemojte donositi sami, a kontrolirajte i kronične bolesti.

DJEVICA
Još je moguća velika zarada i značajno povećanje imovine, a uz to imate podršku i razumijevanje obitelji. Da sve to ne pokvarite kratkim lošim utjecajem manjih planeta, vrijedi se smiriti! Odustanite od bilo kakvih važnijih razgovora. Budući da vam nisu dobro aspektirana ni druženja, to budite kod kuće i - mirujte.
Mogu se pojaviti nevolje na putovanjima, s kupovinama i nepotrebnim troškovima. Loša vam je i Venera. Sve teže vam pada emocionalno nezadovoljstvo. Strpite se, tek od 7. travnja nadalje tu možete nešto ozbiljnije poduzeti. Kratko vrijeme računajte s manjim psihosomatskim smetnjama pa i blagom depresijom: užasno vas nerviraju kolege, poznanici, u stvari - sve osobe u vašoj blizini. Javite se povjerljivim prijateljima!

VAGA
Sadašnja kriza neće dugo trajati pa se disciplinirajte jer svadljivošću trošite strpljenje i onih osoba koje vas zaista vole. Iako ste slabe volje, ipak pokušajte ozbiljnije uzimati svoje poslove - oko svoje se zarade morate i zamisliti i potruditi!
Smetaju vam Mars i Jupiter, a za sada nema planeta koji bi ublažavali njihov loš utjecaj. Znatno bolje bit će vam već početkom travnja. Trenutačno, dakle, imate neprilika u obitelji, a čak vam ni prijatelji ne žele pomoći. Zaokupljeni ste nekim pravnim problemom, muči vas slaba zarada, novac kasni. Sve to još mora čekati pa se čuvajte trošenja, a svakako pazite i na svoje zdravlje. Također i na ponašanje: agresivnost vam neće donijeti ništa dobrog! Izbjegavajte fizičke napore.

ŠKORPION
Sve vam je odlično. Moguća je nova ljubav ili značajno poboljšanje postojeće veze, no, ne biste ni smjeli zanemariti profesionalne obaveze. Posao koji sada radite bit će izuzetno značajan. Dobro vam je i s prijateljima, bit ćete raspoloženi za izlaske, povoljna su i putovanja.
Dobri su vam poslovi. Saturn pojačava ambicije i želju za uspjehom u karijeri, a Jupiter obećava uspjeh. Svi am događaji idu u prilog, a planirane stvari odvijat će se bez prepreka. I obiteljske aktivnosti i osobne želje također su pod utjecajem tog dobrog Jupitera. Možda ćete više potrošiti, ali vam neće biti žao: sada su sve investicije korisne. Imate i snage pa se nećete se pretjerano izmoriti radom te možete planirati uzbudljivo slobodno vrijeme.

STRIJELAC
Nepovoljan Saturn zna biti težak, ali ima i svojih prednosti! Može značiti neprilike s nadređenima i općenito u karijeri, zna izazvati škrtost. Nedostatak sposobnosti prilagođavanja, osamljenost i melankoliju. Istodobno, međutim, može označiti početak ozbiljnijeg odnosa prema svemu.
Pripadate vatrenim, optimističnim znakovima nesklonim samoći pa ima izgleda da ćete se bolje nego drugi nositi sa spomenutim Saturnom. Trenutačno imate ozbiljniju krizu, no, bitno će se ublažiti već u travnju. Za sada potražite društvo i pomoć onih zaista najboljih prijatelja, površne znance izbjegavajte. Nezadovoljni ste i svojim ljubavnim životom. Unatoč lošem Uranu, zdravlje vam je nešto stabilnije pa pomoć potražite u sportskim aktivnostima!

JARAC
Izvrsni su vam Jupiter i Saturn pa napredujete u karijeri i sve bolje zarađujete. Koncentracija će vam biti odlična pa vrlo uspješno obavljate sve obaveze, možete položiti ispite, naklonjeni su vam profesori. Također i suci pa riješite poslove s nekretninama.
Moglo bi biti više i to dužih putovanja, a sva će biti korisna. Lako ćete komunicirati, dobro ćete trgovati i sklapati povoljne ugovore. Mnogo ćete izlaziti i često biti u ugodnom društvu, a sami ste vrlo privlačni i duhoviti. No, imat ćete problema sa zdravljem. Mars vas umara, donosi upale i manje ozljede. Često pokvari i ponašanje, možete biti nestrpljivi i agresivni. I po svojoj naravi i s obzirom na opću odličnu situaciju možete biti dovoljno ozbiljni da se kontrolirate!

VODENJAK
Nema značajnijih utjecaja planeta na vaš znak. U emocionalnoj se situaciji ništa osobitog ne događa, a i Merkur, koji donese uzbudljiviji poslovni i društveni život, također vam je neutralan. Uskoro će se to promijeniti, već od 3. travnja bit će i zanimljivije i - bolje.
Ni sada vam ne bi smjelo biti loše. Prošle ste godine imali povoljnog Jupitra pa ste mogli osigurati odličan posao i veliku zaradu. Jupiter vam je donio potporu uglednih prijatelja, pomogao kod rješavanja pravnih problema i poslova s nekretninama. Ako ste to iskoristili, nema razloga da se išta sada pokvari! Vodite računa samo o Neptunu u vašem znaku. Osigurava kreativnost i maštovitost, ali donosi nejasnoće. Zdravlje vam je bolje nego čitave prošle godine.

RIBE
Merkur, Venera i Jupiter osiguravaju vam dobro raspoloženje. Bit će mnogo ugodnih trenutaka i na privatnom i na poslovnom planu. Željni ste promjena pa ćete razmišljati makar o putovanjima. Prijatelji će se s vama rado družiti, možete popraviti vezu s osobom koju volite.
Razmislite o novim poslovima, i to je dobro aspektirano. Posla ćete imati toliko da je će vam biti nemoguće predahnuti, a neće vam smetati jer imate snage. Pod dobrim ozračjem Jupitra i dalje imate veliku zaradu. Pokušajte rješavati pravne poslove kao i one s nekretninama. Povoljne su vam veze s inozemstvom, a dobro je aspektirano i studiranje. Jupiter je važan i za prijateljstva, donosi sreću u obitelji te mogućnost dužih putovanja. Čuvajte se samo nadređenih.

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika