23.03.2008. / 12:46

Autor: Igor Ćutuk

BEZ OBJAŠNJENJA

Zagreb Pašaliću daje 6,7 milijuna kuna

Nije jasno po kojim kriterijima neki građevinski poduzetnici Gradu Zagrebu moraju pokloniti zemljište za gradnju prometnica, dok Ivić Pašalić za to dobiva 6,7 milijuna kuna

Grad Zagreb odlučio je Iviću Pašaliću i njegovoj tvrtki Kapital Konzalting isplatiti 6,7 milijuna kuna za ukupno 10.781 četvorni metar građevinskog zemljišta u Odranskoj Zavrtnici.

Pašalić na toj lokaciji posljednje dvije godine gradi stambeno naselje, a Grad Zagreb mu je odlučio sagraditi pristupnu prometnicu s cjelokupnom infrastrukturom te će za tu svrhu od njega otkupiti zemljište, doznaje Jutarnji list.

Zemljište je procijenjeno na 622,50 kuna po kvadratu, a stručnjaci za nekretnine ističu da je to uobičajena cijena za taj dio grada.

No, Jutarnji piše kako im u Gradskom poglavarstvu nisu znali objasniti prema kojim kriterijima neki poduzetnici Gradu Zagrebu moraju pokloniti zemljište za gradnju prometnica, a od nekih poduzetnika Grad otkupljuje zemljišta.

Vezane vijesti

Nova ljubav: Simona Gotovac (ni)je u vezi s nećakom Ivića Pašalića

Nova ljubav: Simona Gotovac (ni)je u vezi s nećakom Ivića Pašalića

Dok Ante Gotovac traži novu djevojku koja će mu ostvariti financijsku sigurnost, njegova supruga Simona se zabavlja s drugim muškarcem. Navodno je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika