Objavljeno u Nacionalu br. 650, 2008-04-29

Autor: Mislav Šimatović

KARIJERA I NOVAC

Adriatica.net novi online touroperator

Vodeća internetska putnička agencija uvela je na svom portalu mogućnost rezervacije aviokarata za bilo koju destinaciju na svijetu u samo tri klika

MARKO VOJKOVIĆ,predsjednik uprave adriatica.net grupacije koja okuplja vodeće putničke agencije u Hrvatskoj, Sloveniji i SrbijiMARKO VOJKOVIĆ,predsjednik uprave adriatica.net grupacije koja okuplja vodeće putničke agencije u Hrvatskoj, Sloveniji i SrbijiVodeća online hrvatska putnička agencija adriatica.net redizajnirala je svoj internetski portal. Osim proširene ponude putovanja i usluga vezanih uz putovanje na 11 jezika, uvedena je i mogućnost rezervacije aviokarata iz bilo koje destinacije za bilo koju drugu svjetsku destinaciju. Tako je, primjerice, korisnicima iz bilo koje europske države koji se nalaze na putovanju na nekom od drugih kontinenata, ili obrnuto, moguće u samo tri klika rezervirati aviokartu za bilo koju destinaciju na svijetu. Osim redovnih, moguća je rezervacija letova preko 147 low cost kompanija i većine objavljenih charter letova.

Sustav kombinira najpovoljniju ponudu tražene aviokarte pa korisnik odabirom destinacije i datuma odlaska i dolaska dobiva ponude filtrirane prema cijeni. Informatička platforma na kojoj se bazira sustav ima pristup najvećim svjetskim distribucijskim sustavima: Amadeusu, Sabreu, Galileu i World Spanu. Adriatica.net i dosad je bila najveći turistički portal u regiji, a sada je, kako tvrde u toj tvrtki, postao novim online touroperatorom. U planu je uvođenje sustava za rezerviranje hotela u svim svjetskim destinacijama. Glavnina dosadašnjeg prometa i profita portala ostvarivana je prodajom domaćih aranžmana na stranim tržištima. U tvrtki sada očekuju drastičan porast prodaje u regiji.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika