05.05.2008. / 07:53

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Ana Begić: Moja prva 'zvjezdana' nagrada

Prema izboru čitatelja koji su joj dali najviše glasova Ana Begić proglašena je novom Extra zvijezdom na našem rođendanskom partyju u Hemingway baru prošle srijede

Ana Begić, dvadesetosmogodišnja glumica, najpoznatija po ulozi Bibe iz serije "Bibin svijet", ali popularna i kao tinejdžerka Lada u predstavi "Debela", nova je Extra zvijezda.
Ona je dobila najviše glasova na izboru kojeg je povodom 300. broja organizirala redakcija Extre. Anu Begić je pobjednicom proglasila glavna urednica Extre Zrinka Ferina na proslavi 5. rođendana magazina, prošle srijede u zagrebačkom klubu Hemingway.
EXTRA: Dobili ste najviše glasova na izboru za Extra zvijezdu. Jeste li to očekivali?
- Ovo mi je prva kao "zvjezdana" nagrada, odnosno medijska. Konkurencija je bila strašna - Natali Dizdar, Nevena Rendeli, pa moj kolega Janko Popović Volarić... Stvarno sami ljudi koji su odlični u svom poslu. Moram priznati da me rezultat iznenadio, nisam očekivala da ću pobijediti.
EXTRA: Što je, po vama, presudilo u tome da ste baš vi dobili najviše glasova?
- Početak nove, treće sezone "Bibina svijeta". Sigurno je to.
EXTRA: Smeta li vam to? Mislite li da vas je ta serija obilježila kao glumicu?
- Ma, pomirila sam se s tim. Ne očekujem da me se uopće pita nešto o seriji jer ona traje već dvije i pol godine, međutim, ljude stalno to zanima. A na pitanje smeta li mi to, ne znam što bih rekla. Pomirile smo se Biba i ja, ok smo si.
EXTRA: Što sve radite, pored snimanja "Bibina svijeta"? Izvodi li se još uvijek predstava "Debela" u kojoj glumite tinejdžerku Ladu?
- "Debela" ide k'o pljeva, nekad dva, a nekad tri puta na dan.
EXTRA: Tri puta dnevno? Zar samo vi glumite Ladu?
- Da, a tko bi drugi. Zato sam ovako bez glasa. Hvala bogu, ponekad - kao što je to i danas - imamo 2-3 dana slobodno pa se malo odmorim. Igram u 16 predstava na tjedan, što u Maloj sceni, što u HNK. Sad se obilježava 500 godina Marina Držića pa je u HNK aktualan "Dundo Maroje". S njim smo malo na festivalima a malo doma, u Zagrebu. Predstava "Tri sestre" vratila se na repertoar taman kad sam se molila da mi još nešto ne uleti. Pa tu je još i "Pir malograđana" u Velikoj Gorici kod Senke Bulić. I s njom putujemo. U međuvremenu, kad stignem, radim i sinkronizacije. Malo mi je kaos, ali dok radim, dobro je. Hvala bogu na mojoj izvanrednoj memoriji i nadam se da me neće nikad napustiti. Toliko puno tekstova kontroliram u glavi a imam gotovo sve glavne uloge. U predstavi "Debela" sam sat vremena sama na sceni i cijelo vrijeme pričam. Sat vremena meljem.
EXTRA: Čini mi se, s obzirom na to da ste pričljivi, da vam to nije problem.
- Nije, ali sad su mi se pojavili zdravstveni problemi. Moram na terapiju, grlo mi puca a glasnice su mi nažuljane. Kažu mi da ne pričam, ali - kako ću to izvesti?
Više u novom broju Extre

Vezane vijesti

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) NCL Media Grupa d.o.o. iz Zagreba, Radnička 45, OIB: 15334658621 donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika