05.05.2008. / 07:17

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Mila Horvat: Život me učinio preozbiljnom

HTV-ova voditeljica Mila Horvat prvi put je na ovogodišnjem Cro-a-Porteru nastupila kao manekenka, i to u kolekciji Nataše Kos, a za Ezxtru otkriva odakle poznaje Slavena Bilića i zašto ne voli govoritri o privatnom životu

HTV-ova voditeljica, 26-godišnja Mila Horvat, prije nekoliko se tjedana prvi put našla u ulozi manekenke. Naime, modna dizajnerica Nataša Kos odabrala je upravo Milu Horvat kao zaštitno lice svoje nove kolekcije koju je predstavila na ovogodišnjem Cro-a-Porteru. Pored toga, Mila je i dalje jedna od voditeljica emisije “Dobro jutro Hrvatska”, koju radi u paru s Davorom Meštrovićem, a govori se kako bi upravo ona trebala raditi ovog ljeta i u emisijama posvećenim Olimpijskim igrama.
EXTRA: Kako je došlo do vaše suradnje s dizajnericom Natašom Kos?
- Studirala sam s njezinom sestričnom, preko koje sam i upoznala Natašu, a potom mi je Nataša predložila suradnju. Iako prije nisam imala običaj prihvaćati takve vrste suradnje, nakon što sam pogledala njezinu kolekciju pristala sam. Kod Nataše mi se sviđa to što dopušta da budem ono što jesam, ne nameće svoje stavove i maksimalno je prilagodljiva.
EXTRA: Na Cro-a-Porteru ste se ove godine prvi put našli u manekenskoj ulozi i prošetali pistom u haljini Nataše Kos. Kakvo vam je bilo to iskustvo?
- Ja sam, po pitanju mode, dosta izvan svega i ne pratim je previše. Pristala sam prošetati pistom samo ako će Nataša to učiniti zajedno sa mnom, no onda se dogodila mala poteškoća iza pozornice. Jedna manekenka je imala problema s haljinom i nije mogla izići pred publiku pa su mene doslovce izgurali na pistu.
EXTRA: Jeste li imali tremu?
- Nisam, jer nisam tip osobe koja ima tremu. Jednostavno, cijelo iskustvo mi je bilo neobično i osjećala sam se jednodimenzionalno. Naime, kad izlazim pred ljude, obično imam naviku nešto reći i napraviti interakciju s publikom. Ovako sam se osjećala kao objekt kojeg svi promatraju.
EXTRA: Stalno ste zaposleni na HTV-u. Budući da se zadnjih dana pisalo kako zaposlenici HTV-a ne smiju nikoga reklamirati, jeste li imali kakvih problema?
- Ja ovo ne bih nazvala reklamom, ovo je suradnja isključivo na privatnoj razini. Nataša me odijeva samo za privatne prigode i HTV kao kuća doista nema ništa s tim. To što mediji poprate neke takve suradnje u svojim rubrikama, to je stvar njihove uređivačke politike.
Više u novoj Extri

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika