11.05.2008. / 13:50

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Tanja Dragović i Goran Ivanišević: Povratak i novi planovi za jesen

Nakon dva mjeseca boravka u Los Angelesu bračni se par vratio u Hrvatsku gdje će ostati do kraja rujna, prodati stan te odlučiti gdje će stanovati u budućnosti

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović vratili su se iz Amerike a jedino Extra donosi ekskluzivne fotografije njihova povratka.
Krajem prošlog tjedna, u gradskim se kuloarima počelo nagađati o tome da se Goran Ivanišević s obitelji vratio u Hrvatsku. Te je priče potaknulo objavljivanje fotografija kćeri Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović, Amber Marie, koja je snimljena ispred njihova stana u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu. Mediji su navodili da je s djevojčicom dadilja, ali to nije istina. Amber Marie čuvala je njezina tetka, Tatjanina sestra. Te fotografije jasno pokazuju kako je tetka malenu Amber Marie, iako je to opasno, ali i zakonom zabranjeno, vozila na prednjem, suvozačkom mjestu.
Na dan kada su fotografije objavljene, u Dalmatinskoj je ulici obitelj Ivanišević-Dragović čekalo desetak fotografa i novinara. Gotovo sve veće redakcije bile su tamo, osim novinara i fotografa Extre. Oni su već dan prije obavili sav posao.
Za povratak Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović kući saznali smo u prijepodnevnim satima prošlog četvrtka. Jedan od Extrinih fotografa odmah se uputio u zagrebačku zračnu luku Pleso. Poučeni iskustvom koje smo stekli kada su Goran i Tatjana tek putovali u Ameriku, a kada ih nitko nije uspio fotografirati na zagrebačkom nego tek na američkom aerodromu, nismo očekivali da ćemo ih uspjeti slikati. Autobus Croatia Airlinesa koji prevozi putnike od aviona do zračne luke zaklonio je poznati par koji se neometano uspio iskrcati iz aviona a potom i sjesti u automobile koji su krenuli prema središtu Zagreba, gdje se nalazi stan Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović.
Više u novoj Extri

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika