03.06.2008. / 12:01

Autor: Nina Tomljanović

Web preporuka

Online trgovina poklona bivših ljubavi

Među brojnim poklonima nalazi se i dijamantski prsten kojem je cijena 1,250 funti

Nedavno je otvorena neobična web stranica koja ženama omogućava prodaju neželjenih poklona koje su tijekom veze dobile od svojih bivših ljubavi. Na stranici se može prodavati različita roba, od prstenja, narukvica, naušnica, satova, a na stranici postoji i dio koji se zove "Pokloni koji su trebali biti nakit" i gdje razočarane žene prodaju neželjene poklone kao što su veš ili usisivači.

Među brojnim poklonima nalazi se i dijamantski prsten kojem je cijena 1,250 funti (preko 1.590 eura), a žena koja ga prodaje je napisala: "Bila sam u braku tri godine kad je on odjednom odlučio da više ne želi brak. Tada se odselio, a ja sam nastavila dalje. Uskoro se trebam udati za predivnog čovjeka i nadamo se da će nam ovo pomoći da platimo lijep medeni mjesec."

Ovu zanimljivu stranicu pokrenula je Megahn Perry, glumica iz Los Angelesa i pisac koju je razgovor sa majkom njenog muža inspirirao da pokrene ovakav biznis."To što vi to ne želite, ne znači da i drugi to ne bi voljeli imati," kaže ona te dodaje kako ovdje svako pobjeđuje.

Vezane vijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Havajskom surferu Garrettu McNamari, Guinnessova knjiga rekorda priznala je rekord za surfanje na najvećem valu koji je ikada netko "zajahao",… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika