23.06.2008. / 08:06

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Nove ljubavi hrvatskih nogometnih reprezentativaca

Manekenka Maja Cvjetković i hrvatski reprezentativac Jerko Leko koji su bili u vezi godinu dana navodno su je i obnovili nakon što su nešto više od mjesec dana bili prekinuli. Do prekida je navodno došlo zbog toga što se Maja Cvjetković nije željela preseliti u Monaco gdje Leko igra, a vezu na daljinu bilo je teško održavati.

U izjavama nakon prekida Maja je tvrdila da je s Lekom ostala u prijateljskim odnosima, dok je on tvrdio kako je među njima došlo do zasićenja. No, kako tvrde nogometaševi prijatelji, on je ipak patio nakon prekida. Kako je Maja Cvjetković došla u Austriju da bi na Euru pružila podršku Leki, nije dugo trebalo pa da krenu nagađanja o tome kako je par ponovo u vezi. U kratkom telefonskom razgovoru na pitanje je li istina da su ona i Leko ponovo zajedno Maja je odgovorila da ne želi ništa komentirati.

Zaljubio se, bar kako tvrde dobro obaviješteni nogometni krugovi, i Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač talijanskog kluba Livorno, dvadesetšestogodišnji Dario Knežević.

Njegova je djevojka dvadesttrogodišnja Splićanka Maja Borovina, sportska novinarka i voditeljica emisije o NK Hajduk 'Bili kutak' koja se emitira na lokalnim televizijskim postajama. Maja Borovina se osim novinarstvom bavi i manekenstvom ali i organiziranjem raznih događanja. Iako je na izboru za Miss Dalmacije za Miss Hrvatske 2008. godine proglašena za Miss Media, njezino ime ne nalazi se na popisu djevojaka koje će se natjecati na finalnom izboru za Miss Hrvatske. Umjesto toga, Maja Borovina natjecat će se na izboru za Miss Sporta koji se održava krajem lipnja.

Kada smo je kontaktirali, Maja Borovina je prije nego što smo je upitali da komentira navode o vezi s Dariom Kneževićem bila ljubazna i pristupačna, ali je nakon što smo upitali za Kneževića rekla kako žuri na fakultet i zamolila da se čujemo malo kasnije. Poslije se na pozive nije javljala.

Zanimljivo je da je Maja Borovina bila u vezi s Marinom Jakišićem, bratom Monike Jakišić.

Od Majinih kolega s televizije saznali smo kako je već dugo vremena ne viđaju s Jakišićem, ali su i naglasili kako je Maja Borovina, bez obzira na javni posao kojim se bavi, rijetko viđena u večernjim izlascima i kako za razliku od drugih djevojaka njezinih godina malo izlazi, a puno radi. Najčešće ju viđaju u društvu obitelji Hajdukova igrača Siniše Linića s čijom je suprugom jako dobra prijateljica. Budući da su Siniša Linić i Dario Knežević obojica rođeni u Rijeci, gdje su zajedno i igrali te su se nastavili intenzivno družiti i nakon što su obojica preselili iz rodnog grada, to je još jedna činjenica više koja može upućivati na bliski odnos Maje i Kneževića. Osim toga, činjenica koja najbolje potvrđuje navode iz splitskih kuloara je i to što su sredinom svibnja u kasnim večernjim satima viđeni u šetnji Zadrom.

Iako se u utakmici Hrvatska-Poljska ozlijedio, točnije zadobio distorziju koljena, Dariju Kneževiću ipak će izgleda ovo biti dobra godina. Naime, za transfer Daria Kneževića iz kluba Livorno jako je zaninteresirana uprava kluba Sampdoria iz Genove. Taj će transfer, kako je najavljivano, biti potrvrđen nakon završetka Europskog prvenstva. S druge strane, baš se u vrijeme prije odlaska Euro navodno i zaljubio.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika