01.07.2008. / 10:52

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Horoskop: 1. - 7.srpnja

OVANPoslovi vam ostaju dinamični, brojni i uspješni. Mogli biste početi i neke nove. Iako ste emocionalno posve nezadovoljni, slobodno je vrijeme ipak zanimljivo zbog susreta s prijateljima i znancima. Može biti više posjeta, a dobro su aspektirana i putovanja.Odličan Merkur donekle ublažava loš utjecaj Jupitera koji stvara niz ozbiljnih problema s novcem, uglednim ljudima te u obitelji. Merkur pomaže da svoju situaciju bolje razumijete te se prema njoj i pravilnije postavljate. Imate uspjeha u svemu za što su potrebni spretnost i lako izražavanje. Ipak, ostala je loša i Venera. Stoga ne treba očekivati emocionalno poboljšanje, ali samo još ovaj tjedan. Nemojte nikom pričati o svojim problemima. Smanjite troškove!

BIK

Sretni ste u ljubavi. Lijepo izgledate, okolini ste simpatični, a i sami ste sobom zadovoljni. Dobro vam je aspektiran Jupiter, planet sreće u obitelji, odlične zarade, povećanja imovine, poslova s nekretninama te velikog ugleda. Što god poduzeli, sve će ići po vašem planu.Od ovog tjedna počinje dobar utjecaj Marsa pa će vam se značajno popraviti zdravlje. Bit ćete natprosječno marljivi i puni energije. Mars je planet inicijative, hrabrosti i odlučnosti. Obavite poslove vezane za veća ulaganja, banke i sudove. Lako ćete se nositi s birokracijom, starijima i nadređenima. Možete očekivati napredak u karijeri. Prihvatite putovanja jer će biti ugodna, a možda i korisna. Obradovat će vas mnoge dobre promjene.

BLIZANCI

Merkur je još u vašem znaku. Obično donosi izvrsno raspoloženje, a znači i uspješno obavljanje svakodnevnih poslova. Bit ćete društveni te ćete sklopiti zanimljiva i ugodna poznanstva. Dobro ćete surađivati s kolegama na poslu, posebno s onim mlađima.Bez obzira na i dalje jake objektivne probleme, nepravde na poslu, brige zbog starijih ili neprilike s državnom administracijom te opći osjećaj nesigurnosti, može biti događaja koji će vam popravljati raspoloženje i ublažavati brige. Ipak, ostanite oprezni, izbjegavajte rizik i promjene u bilo čemu. Nemojte mijenjati posao ni poslovne partnere. I u ponašanju ostanite što konzervativniji, čuvajte se ekstravagancija. Pokvarit će vam se zdravlje pa se čuvajte.

RAK

Venera je u vašem znaku, a odlični su Mars, Saturn i Uran. Bit će ozbiljnih, dugotrajno važnih poslova, ali i isto takvih veza, privatnih i poslovnih. Ako ste sami, moguća je nova ljubav. Uspjeh će vam popraviti raspoloženje, a bolje je i zdravlje.Bit ćete uporni u ostvarivanju planova, sposobni koncentrirati se na ono što je uistinu važno, a slagat ćete se i s nadređenima. Bez problema možete riješiti poslove s državnim službenicima. Istina, bit će mnogo nerviranja zbog nedostatka novca, teškog rješavanja sudskih sporova te zbog nedovoljne pomoći utjecajnih ljudi, ali ćete sada u svemu biti strpljiviji pa i uspješniji. Bit ćete energični, marljivi, ozbiljni i uporni. To također omogućuju dobar Mars i Saturn.

LAV

Pomaže vam Merkur, planet mnogih poslova, razgovora i susreta, snalažljivosti i brzog reagiranja, spretnosti, radoznalosti te dobrih živaca. Moguće je da ćete se odlučiti za kraće putovanje. Na poslu ćete se slagati s kolegama, a i dalje možete očekivati dobre novosti.Dobro je vrijeme za kupovine. Solidan je i vaš odnos s rodbinom, prijateljima i djecom. Do punog će izražaja doći sve vaše vrline, a osobito to što ste odličan organizator, što ste prema suradnicima iskreni i otvoreni. Raspoloženje će biti optimistično, uživat ćete u odobravanju okoline. Nema nekih osobito važnih opasnosti, ali ipak s oprezom slušajte tuđe savjete, čuvajte se prevara i neiskrenih ljudi. Više puta o svemu preispitajte i svoje mišljenje.

DJEVICA

U odličnom aspektu imate Veneru i Jupiter. Poslovi vam se odlično odvijaju, novca imate više nego ikada. Prijatelji vam pomažu. Osim toga, bit ćete vrlo sretni u ljubavi, može početi i nova. Dotjerat ćete svoj izgled.Sada je u vašem znaku Mars koji će smanjiti tegobe sa zdravljem. Imat ćete više energije nego inače, lakše ćete obavljati čak i teže fizičke poslove. Bit ćete u svemu poduzetniji, manje ćete oklijevati što je zaista dobro jer je još vrijeme za važne poslove. Ipak, o svemu što poduzimate prethodno se savjetujte s pouzdanim osobama. Imate, naime, loš utjecaj Merkura. Valja paziti na izjave i ponašanje u prometu. Nemojte ništa kupovati, ne sklapajte ugovore. Mogući su nesporazumi pa izbjegavajte razgovore.

VAGA

I ovaj tjedan računajte s burnim emocionalnim poremećajem. Izdržite ga mirno, bez dramatičnih odluka. To, istina, neće biti lako jer ste iznervirani i drugim stvarima, a osobito već kroničnim nedostatkom novca. Može vam pomoći upravo veća usmjerenost prema poslu.Merkur omogućuje realan uvid u probleme pa, iako ste vrlo neugodno iznenađeni lošim razvojem svoje emocionalne veze, ipak mirujte i odgodite donošenje konačnih odluka. No, nemojte odgađati poslove - tu ste spretniji i snalažljiviji nego inače. Nećete dovoljno zarađivati, ali ćete u mnogočemu ipak biti uspješni. Imate potporu kolega i rođaka, dobro komunicirate s ljudima iz svoje blizine. Lako učite, možete poći na kraće putovanje, a moguće su i dobre novosti.

ŠKORPION

Dobar utjecaj Venere znači sretnu ljubav, šarm, naklonost okoline, poklone i usluge, povećanje zarade. Imate i povoljan Jupiter, a s njime i priliku znatno povećati zaradu i imetak općenito te svoj ugled u društvu.Možete poboljšati odnos s kolegama na poslu, osobito onima koji vas i inače podržavaju, a to su i dalje oni stariji. Odlični Mars i Satrun jačaju vašu ionako veliku volju i odlučnost. Naglašena je sklonost važnim i dugotrajnim poslovima, a ne izbjegavate ni prijeko potrebne promjene. Sada vam sve ide od ruke: Mars vas potiče na veliku aktivnost, a Saturn vam osigurava dobru koncentraciju, naklonost šefova te olakšava poslove s državnim službenicima. Znatno će vam se popraviti dosad loše zdravlje.

STRIJELAC

Nakratko, neprilike će se čak povećati. No, smanjit će se već idućeg tjedna pa pokušajte mirovati. I u poslu i u vezi sa zdravljem sada ste u ozbiljnim problemima. Na poslu je konfuzija sve veća ili vas on sve više nervira, čak i ako objektivno nije tako loše.Dobro bi vam došao izlet, ali se čuvajte prometnih nesreća, kao i druženje s prijateljima, ali su i s njima mogući nesporazumi. Koliko god bili nezadovoljni, za sada izbjegavajte bilo kakve promjene, radije zadržite to što imate. Promjene su povoljne samo u okviru već postojećih i sigurnih poslova. Čuvajte i zdravlje: umorni ste, bit će akutnih bolesti, a velika je opasnost i od onih kroničnih. Ni vaše ponašanje nije uzorno jer uistinu prečesto gubite živce.


JARAC

Još vam je loša Venera, ali samo ovaj tjedan. Stvara neugodne emocionalne probleme, zna donijeti zavist i nesimpatiju okoline, čak i manje materijalne štete. Ipak, utjecaj loše Venere znatno je ublažen ostalim, više nego dobro postavljenim planetima.Saturn, a od ovog tjedna i Mars, povećat će vam strpljivost. Uz to, ostaje vam podrška obitelji te izvrsni poslovi. Pomažu vam ugledni važni znanci, nude vam se odgovorniji poslovi. Dobre su promjene i to one ozbiljnije i dugoročnije. Mnogo zarađujete. Povećao vam se interes za učenje, možete otputovati u inozemstvo. S lakoćom obavljate sve intelektualne poslove. Zdravlje će vam biti više nego dobro, što možete zahvaliti Marsu. On će vas učiniti hrabrima, marljivima, aktivnima.


VODENJAK

S odličnim Merkurom izvrsni su vam poslovi, a bit ćete i dobro raspoloženi, tim više što će vam se popraviti i zdravlje te smanjiti umor. Moguće su nove, jako dobre poslovne ponude. Bit će mnogo radnih dogovora, priprema za veće poslove, putovanja, kupovina…Okolina vam je naklonjena. Merkur omogućuje susrete sa zanimljivim ljudima i nova poznanstva. Izlazit ćete van mnogo više nego obično. Uspješno možete polagati ispite, baviti se pisanjem, ručnim radovima, ekonomijom i trgovačkim poslovima. Slagat ćete se s mlađim kolegama, bit ćete pristupačniji nego inače. Ipak, vodite računa o tome da vam poslovi budu potpuno jasni, a klonite se i
lošeg ili sumnjivog društva - nejasan je Neptun još u vašem znaku.

RIBA

Dobra vam je Venera. Zadovoljni ste osobom koju volite, imate veću naklonost okoline nego inače, a pomaže vam i da neke neprilike izbjegnete šarmantnim i tolerantnim pristupom. Neće se mijenjati ni mogućnost povećane zarade.Međutim, loš Merkur, uz također loš Mars i Saturn, potiče svađe pa može doći do pogoršanja odnosa s kolegama i šefovima. Traju i nevolje s koncentracijom i vašim sve slabijim živcima; nije smanjena ni opasnost u prometu. Čuvajte se ogovaranja, ne obavljajte nikakve kupovine, ne sklapajte nove poslove te odgodite polaganje ispita. Čuvajte se ozljeda. Mogući su i psihički problemi, osobito nesanica. Neprilike će se znatno smanjiti već idućeg tjedna. Sada mirujte uz osobu koju volite i koja vas podržava!

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika