04.07.2008. / 19:06

Autor: Nina Tomljanović

Zagreb

Priveden muškarac zbog ubojstva u Maksimiru

Do sada je na obradi bilo 15-ak osoba, ali da ni jedna od njih nije osumnjičena i uhićena

Glasnogovornik ravnateljstva policije Krunoslav Borovec danas je potvrdio kako je policija privela muškarca na obradu za kojeg se sumnja da je u ponedjeljak ubio 42-godišnjeg Tripu Penovića iz Pule, no privedena osoba nije osumnjičena za to kazneno djelo."Je li počinitelj ili nije, vidjet ćemo kad dovršimo obradu", rekao je za Hinu Borovec koji nije želio govoriti o drugim pojedinostima.

Dodao je da je do sada na obradi bilo 15-ak osoba, ali da ni jedna od njih nije osumnjičena i uhićena. Pojedini internetski portali objavili su informaciju kako je na obradi 37-godišnji Petar Č., poznanik ubijenog Penovića te da je policija od Županijskog suda zatražila njegovo dodatno zadržavanje.

Podsjetimo, napadač je u ponedjeljak, 30.lipnja oko 22,20 sati na ulici u Prilesju, u blizini Maksimira, iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca u Penovića te pobjegao.

Penovića su pronašli prolaznici koji su pozvali policiju i Hitnu pomoćU obližnjem KBC Zagreb je nakon pola sata preminuo. 42-godišnji puljanin policiji je poznat od 1999. kad je prijavljen za iznudu u Puli.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika