13.07.2008. / 03:45

Autor: Zrinka Ferina

Ekskluzivno

Angelina Jolie rodila curicu i dečka

Nekoliko internetskih portala tijekom noći sa subote na nedjelju donijelo je vijest da je Angelina Jolie rodila no prenose i službenu izjavu glasnogovornice bolnice Lanval koja to demantira; australski The Sidney Morning Herald donosi najdetaljnije podatke o imenima i kilaži beba

Tijekom noći sa subote na nedjelju, internet su preplavile vijesti o porodu Angeline Jolie. Uglavnom su svi javljali da je rodila dvije blizanke. Prvi je vijest na internet plasirao portal magazina In Touch, a svi koji su ga prenijeli već su se u naslovu ogradili jer ovo nije prvi put da je u  javnost procurila takva vijest. Tim više što na službenim stranicama bolnice Lanval u Nici nema novih informacija o Angelini Jolie, a glasnogovornica bolnice Nadine Bauer navodno je komentirala kako je ta vijest pogrešna. Međutim, takav njen komentar mogao se odnositi i na činjenicu da Angelina Jolie nije rodila blizanke nego blizance; djevojčicu i dječaka. Barem, ako je vjerovati The Sydney Morning Heraldu, koji donosi najozbiljniji i najopširniji tekst o porodu Angeline Jolie. Zbog vremenske razlike nedjeljni je broj The Sydney Morning Heralda već u prodaji i prenosimo u cijelosti njihov članak:

"Holivudska zvijezda Angelina Jolie rodila je zdrave blizance, djevojčicu i dječaka, u bolnici u Nici, izvijestile su novine Nice Matin, citirajući njenog ginekologa. Blizanci, Knox Leon i Vivienne Marcheline rođeni su jučer (u subotu; op. p.) netom prije 20 sati; navode novine citirajući doktora Michela Sussmana. Jolie se osjeća dobro nakon carskog reza. Knox Leon, kako navode, teži 2.27 kg a Vivienne Marcheline 2.28kg. Prve fotografije beba već su prodane američkim novinama za 11 milijuna dolara, navodi NIce Matin, dodajući kako će novac biti doniran u humanitarne svrhe.  Izvor blizak klinici Lanval ranije je kazao da se porod očekuje sredinom kolovoza. Blizance je 33-godišnja glumica rodila u braku s Bradom Pittom s kojim ima već četvero djece.  

Jutros nismo uspjeli doći do glasnogovornice klinike kako bismo ovu vijest potvrdili. Jolie i 44-godišnji Pitt predmet su tračeva otkad su se 2005. godine upoznali, na snimanju filam Gospodin i gospođa Smith. Uskoro su prozvani Brangelina, a do sad su usvojili troje djece; Maddoxa, šestogodišnjaka rođenog u Kambodži, četverogodišnjeg Paxa Thiena iz Vietnama i trogodišnju kći Zaharu rođenu u Etiopiji. Imaju i biološku kćer Shiloh, rođenu u svibnju 2006. u Namibiji. 

Par, često proglašavan najljepšim parom na svijetu, preselio se u svibnju ove godine u dvorac na jugu Francuske, koji im je iznajmio poznanik iz SAD-a."

Pogledajte kako su sa subote na nedjelju izgledali svjetski portali:

Fotogalerija

  • In Touch je prvi donio vijest o Angelininom porodu
  • Svi ostali portali pozivali su se na In Touch
  • Mnogi su već u naslovu izražavali sumnju u istinitost vijesti
  • The Sydney Morning Herald donio je najopširniji i najiscrpniji čalanak

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika