Objavljeno u Nacionalu br. 663, 2008-07-29

Autor: Ante Mihić

Magma Home-mjesto za uređenje doma po vlastitim željama

Kupnjom stana ili kuće mnogi se nađu u velikim problemima kad počnu s uređenjem svog životnog prostora. Sve je više stručnjaka koji pružaju usluge savjetovanja prilikom uređenja doma, ali opet, mnoge osobe žele urediti dom po svom ukusu i svojim željama.

Magma Home je mjesto na kojem će i oni najzahtjevniji pronaći nešto po svom ukusu, a s obzirom na činjenicu da se u liniji proizvoda nalazi veliki broj asortimana, ne treba sumnjati da će na ovom mjestu većina pronaći baš sve za uređenje svoje sobe, kupaonice ili kuhinje.

Magma Home ima raznolik asortiman vrhunski dizajniranih artikala po pristupačnim cijenama pa u trgovinama Home potražite artikle za dekoriranje doma, ponudu “tablewear” koju čine tanjuri, šalice, čaše, pribor za jelo i zdjele, tekstil za uređenje doma kao što su jastuci, zavjese, posteljina, salvete, stolnjaci, dekoracije za uređivanje dječjih soba te bogat darovni program.

Vezane vijesti

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Vino "de Gotho Aureus Chardonnay 2008" proizvođača Kutjevo d.d. osvojilo je zlatnu medalju na nedavno održanom 17. po redu svjetskom natjecanju vina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika