04.08.2008. / 00:00

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Horoskop-od 5. do 11. kolovoza

OVANSve što poduzmete na poslu bit će uspješno. Možete korisno kupovati, uz postojeći prihvatiti i neke nove poslove, razgovorom ublažiti neugodnosti sa starim prijateljima, poći na makar kraće putovanje.
Znatno ste zadovoljniji nego inače, također i snalažljiviji. Zbog lošeg se Jupitera nalazite u ozbiljnim poslovnim i financijskim teškoćama koje su vas poprilično iscrpile, razmislite o načinu da poboljšate postojeće poslove, možete si osigurati neki dodatni honorar. Druženja sada također mogu biti brojna i ugodna. Sklopit ćete zanimljiva poznanstava te voditi zanimljive razgovore. Bit ćete u dobrim odnosima s rođacima. Donekle će se popraviti financijska situacija. Svoje probleme sagledavate na pravi, primjeren način.

BIKPosve je nemoguće da se ne zaljubite. Venera vam je izrazito naklonjena pa će na avanture potaknuti i one najneodlučnije, a možete početi i dugotrajnu vezu. Stoga zaboravite na zbrku u svakidašnjem životu, na to što vas ogovaraju, na svađe s kolegama, na kvarove kućanskih aparata, na muke u prometu!
Možete znatno povećati zaradu te riješiti sve imovinsko-pravne probleme. Karijera je u usponu, poboljšava se odnos s prijateljima. Imat ćete uspjeha u poslovima s nekretninama te u investicijama, a mogu se isplatiti čak i one riskantnije. Mars vam osigurava brzinu i odlučnost u planovima i pothvatima. Samo još kratko pripazite na vrijedne predmete i dokumente. Nemojte potpisivati nikakve ugovore, niti počinjati nove poslove.

BLIZANCIKratko će vam vrijeme biti loša Venera, ali se još imate čime baviti u ovom ipak uzbudljivom razdoblju: tu su prijatelji i znanci, izlasci, putovanja… Unatoč namrgođenosti osobe koju volite, vi sami možete biti posve dobrog raspoloženja.
Odličan je Merkur, dakle, dobra je koncentracija, spretni ste u trgovini, učenju i razgovorima te možete imati ugodna druženja s prijateljima kao i dobar odnos s rodbinom. Osobito vam posao može pomoći da pobjegnete od emocionalnih problema. Merkur vam može pomoći da se suzdržite od nepromišljenih postupaka i izjava. Dobri živci i spretnost u izbjegavanju svađa mogli bi vas sačuvati od većih nevolja, a opuštenim ćete razgovorom ublažavati i neugodnosti svoje emocionalne situacije.


RAKDobar aspekt Venere omogućit će vam početak sretne ljubavne veze ili popravljanje stare. Bit ćete u odličnom odnosu s prijateljicama, a možete zavesti i neku jako privlačnu osobu. Poljepšat ćete se. Čak možete i zaraditi nešto više nego u posljednje vrijeme.
Sada ste svima simpatični. Bit će mnogo poziva za druženje. Iako zarada općenito nije adekvatna vašem radu, bit će ugodnih priznanja, a moguć je zaista velik uspjeh u karijeri. Venera će pomoći da popravite poljuljan ugled u društvu. Na poslu će vam pomagati starije kolege pa i nadređeni, a kod kuće stariji članovi obitelji. Ipak ostanite vrlo oprezni - nije vam dobro aspektirano bilo što u vezi sudova i banaka, profesora te se čuvajte nepromišljenog trošenja.



LAVMerkur u vašem znaku čini vas snalažljivim, radoznalim, spretnim u komunikacijama, učenju i trgovini. Moguća su putovanja s ugodnim poznanstvima, a bit ćete spremni i za nove poslove. Slagat ćete se s kolegama i prijateljima.
Lako ispunjavate svakodnevne obaveze. Možete popraviti odnos s okolinom te se više družiti s prijateljima, rodbinom ili vlastitom djecom. Dobra je prilika da sredite dokumente te da s nekim porazgovarate. Čut ćete zanimljive novosti. Merkur također olakšava traženje posla. Razmislite o sadašnjem poslu. Želite li kreativniji posao i veću zaradu, valja se odlučiti baš ovog ljeta. U svemu se savjetujte s prijateljima - spremno će pomoći, a odluka će biti objektivnija. Još se valja čuvati nerealnosti!

DJEVICAVenera je u vašem znaku, povoljan je Jupiter. Dobro ste raspoloženi, sretni s osobom koju volite, a i obiteljska je situacija sretna. Mogu početi formalnije veze ili se povećava obitelj. Bit će uspjeha na poslu i značajnog povećanja zarade.
Povoljan Jupiter simbolizira bogatstvo, pravne poslove i nekretnine, dobro raspoloženje i odlične veze s prijateljima. Stoga ste zadovoljni, lijepo izgledate, dobivate poklone i komplimente. Budući da ste vrlo odgovorni i ozbiljni, moguć je velik napredak u karijeri. I s prijateljima se slažete. Povoljna su putovanja u inozemstvo. Izdržljivi ste, odličnog zdravlja. Razmislite o načinu da poboljšate postojeće poslove, možete si osigurati i dodatni honorar! Samo zdravlje nije stabilno.

VAGAMerkur u dobrom aspektu značajan je za vaše inače problematične poslove, ali je važan i za odnos s prijateljima i kolegama te rodbinom. Prihvatite pozive za putovanja jer bi mogla biti vrlo ugodna - samo moraju biti štedljiva!
Raspoloženje će vam ostati bolje nego što je inače. Lako ćete obavljati uobičajene poslove, spretnije nego obično rješavat ćete probleme te ćete biti i druželjubiviji nego posljednjih mjeseci. Merkur potiče povećanu aktivnost i na poslu i u slobodnom vremenu. Moguće je da čujete novosti koje će vas razveseliti. Valja očekivati poboljšanje odnosa s prijateljima i njihovu pomoć. Možete se dosjetiti i nekih poslova koje biste sada mogli započeti. Vrlo ste poduzetni, a to vam se može i isplatiti.

ŠKORPIONOpet ste sretni u ljubavi, moguća je velika zarada, dobivanje većih poklona pa i nasljedstva. Odlično se razvijaju poslovi s nekretninama i sudovima, imate pomoć i zaštitu utjecajnih prijatelja. Pomažu vam i članovi obitelji.
Razmislite o većim investicijama, ali ih planirajte za jesen. Još je loš Merkur, a može pokvariti ne samo svakodnevne poslove, nego i usporiti one veće. Moglo bi biti sukoba s okolinom, rođacima i kolegama na poslu. Najveći je oprez potreban u prometu. Bit ćete rastreseni pa bi i važnije razgovore bilo dobro izbjegavati. Još ćete zaboravljati obaveze. Važne odluke odgodite. Izbjegavajte razgovore, putovanja, kupovine. Za sada, uspješno ćete srediti svoj privatni život. Moguć je početak nečeg vrlo ozbiljnog.

STRIJELACSretne ste ruke u kupovinama i svakodnevnim poslovima, a dobro će vam doći i to što će vas prijatelji pozivati vani. Moći ćete se opustiti u društvu znanaca. Poslovni razgovori bit će uspješni, a i neko kraće putovanje također bi moglo biti korisno.
Možete prihvatiti honorarni posao. Dobro je sve što je u vezi s učenjem, sređivanjem dokumenata ili trgovinom. Pokušajte se time zaokupiti sada kada je neočekivano počelo nezadovoljstvo osobom koju volite ili vam je već jako dosadila osamljenost. S povoljnim Merkurom problemi se sagledavaju „u pravom svijetlu“ pa možete razumjeti i popraviti ono što vam kvari privatni život i poslove. U slobodno vrijeme ipak što više odmarajte, zdravlje vam je još je vrlo osjetljivo!

JARACMnogi će se upravo sada zaljubiti, a neki započeti i formalniju vezu! U svakom slučaju, lijepo ćete izgledati, dobivat ćete poklone i komplimente, a ni vi nećete škrtariti! Nema razloga čak ni za oprez! Sve je dobro.
Odlično zarađujete, a poboljšava vam se i društveni ugled. Jupiter i dalje dobro utječe na vaše poslove, donosi društvena priznanja. Sređuju se i odnosi u obitelji. Bit će javnih priznanja. I privatno i poslovno bit ćete tolerantni i ljubazni, a istodobno savjesni, ozbiljni, odgovorni i uporni. Napredujete u karijeri. Jupiter osigurava uspješne poslove vezane za nekretnine. Moguće je sretno okončanje neke parnice, isplative su čak i veće investicije. U svemu vam pomažu prijatelji i osobe koje volite.društvu.

VODENJAKRaspoloženje vam ove godine kvare manji planeti, koji obično ne ostave težih posljedica. Sada je to Merkur. Može doći do nepotrebnih poslovnih komplikacija. Problema će biti i u komunikaciji s prijateljima i mlađima. Zaboravljate obaveze, mogu vas mučiti nesanica i nervoza.
Oprezno saslušajte eventualne ponude za nove poslove. Može biti manje posla pa i smanjene zarade, ali ni to neće dugo trajati. Ovo neugodno vrijeme iskoristite za planiranje poslova koje ćete poduzeti sljedeće godine kada će Jupiter ući u vaš znak i kada će se sve promijeniti nabolje. Za sada još izbjegavajte kupovine, izlaske te strogo kontrolirajte izjave. U prometu budite oprezni zbog teškoća u koncentraciji. Mirno podnesite kritike okoline.

RIBEOpćenito, imate natprosječno uspješne poslove i dovoljno novca. Uspješno rješavate pravne probleme i sređujete status nekretnina. Ipak, nakratko će biti poprilično nevolja s osobom koju volite, a i zdravlje se pogoršava.
Sada izazivate nezadovoljstvo okoline. Vaši su postupci nepopularni pa bi bilo pametno što prije se smiriti - tim prije zbog toga što vam je opća situacija ipak solidna. Nakratko, dakle, veliku pozornost posvetite svom ponašanju: možete biti svadljivi i razdražljivi. S istodobno lošom Venerom i Marsom potrebna je stroga samodisciplina da ne izazovete čak i poveći skandal, a naići ćete na osudu okoline. Uz to, pretjerano se umarate, prijete vam upale i ozljede. I to je razlog da se smirite!

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika