Objavljeno u Nacionalu br. 667, 2008-08-25

Autor: Berislav Jelinić, Orhidea Gaura

Medijski fenomen supružnika Gotovac

Poroci i suze zvijezda bez pokrića

Nacional analizira pozadinu medijskog zanimanja za bračni par Gotovac te otkriva životni i poslovni put Ante Gotovca i istražuje koliko su istinite glasine o drogi, orgijama i neplaćanju alimentacije

Simona i Ante svojim egzibicionističkim ponašanjem od travnja zaokupljaju hrvatske medije te su prerasli u svojevrstan fenomenSimona i Ante svojim egzibicionističkim ponašanjem od travnja zaokupljaju hrvatske medije te su prerasli u svojevrstan fenomenAnte Gotovac, Zagrepčanin kojeg zajedno s njegovom suprugom Simonom zbog egzibicionističkih nastupa većina medija pet mjeseci promovira kao osobe koje zanimaju hrvatsku javnost, trajno je unesrećio vlastitu obitelj i svoje troje djece, doznao je Nacional od Gotovcu bliskih osoba.

Za to su odgovorni i mediji koji su mjesecima eksploatirali Gotovčev egzibicionizam. To se radilo iz raznih razloga, a najvećim dijelom zato što su Gotovčeva obiteljska drama, ali i gluposti koje su tijekom posljednjih mjeseci izgovorili Simona i Ante Gotovac počeli zabavljati velik broj ljudi, poput gledanih reality show emisija. Njihova je zastupljenost u medijima od konca travnja do današnjih dana postala tolika da se počela promatrati kao umalo jedinstveni medijski fenomen. Ta je situacija na pragu toga da isprovocira i otvaranje nekih ozbiljnijih pitanja o funkcioniranju, interesima i prioritetima hrvatskog društva. Ako se to i dogodi, to će vjerojatno teško pomoći tragičnom protagonistu te afere.

JADRANKA GOTOVAC teško podnosi eksponiranje sina AnteJADRANKA GOTOVAC teško podnosi eksponiranje sina AnteAnte Gotovac dospio je u medije zahvaljujući ponajprije emisiji Red Carpet koju emitira Nova TV. Ante i Simona Gotovac, navodno isprovocirani time što su u manekenskim krugovima počele kružiti priče da ju je on zbog ljubomore ošamario uoči neke modne revije u Karlovcu u proljeće ove godine, odlučili pričati o prostituciji među hrvatskim manekenkama. Oni su o tome pričali općenito, ne spominjući nikoga konkretno. Između ostalog, Ante Gotovac je rekao da se manekenke prodaju za sto do tristo eura, dok ”malo poznatije voditeljsko ime za sirovu seks gažu utrži do tisuću eura”. Njihovi medijski nastupi pokazali su da je Ante Gotovac vjerojatno iz prve ruke izvrsno upoznat sa zbivanjima u tom miljeu. To je izazvalo neke reakcije u manekenskim krugovima pa se i tome davao medijski prostor. Potom je koncem travnja bračni par Gotovac najavio da se planira učlaniti u HDZ kako bi legalizirao prostituciju. Nije poznato je li Sud časti u HDZ-u donio odluku kojom im dopušta učlanjenje, jer se iz HDZ-a odmah reagiralo da se o njihovu učlanjenju tek treba donijeti odluka.

IVAN GOTOVAC  često je prijateljima objašnjavao da nema ništa zajedničko s bratom Antom, zbog kojeg mu je neugodnoIVAN GOTOVAC često je prijateljima objašnjavao da nema ništa zajedničko s bratom Antom, zbog kojeg mu je neugodnoOčito gladni publiciteta, Ante i Simona Gotovac čak su dopustili da se za emisiju Red Carpet snimi njihov izbor za najprikladniju dadilju za njihovu dvogodišnju kćer. Nakon toga počelo se u medijima diskutirati i o tome kako Ante Gotovac zlostavlja svoju suprugu i dijete. Ante i Simona Gotovac potom su se i sami počeli prepucavati i vrijeđati kroz medije, a sve je rezultiralo time što se ona s kćeri odselila. Potom je tjednima Ante Gotovac prvo javno vrijeđao svoju suprugu, a potom je molio za oprost i pomirenje. Sve to vrijeme Simona Gotovac pozornost je prvenstveno privlačila svojim, po nekima, atraktivnim izgledom, a potom i čestim lapsusima zbog kojih se počelo komentirati kako nije previše inteligentna. Javni nastupi Ante Gotovca privukli su pažnju iz drugih razloga. Počelo se primjećivati da se radi o, u najmanju ruku, neobičnoj osobi.


Kako se on predstavljao kao poduzetnik, otvorilo se pitanje tko je taj čovjek. Tijekom posljednjih tjedana i o Gotovčevu podrijetlu i poslovima se pisalo, ali su Gotovčevi odnosi s članovima obitelji uglavnom predstavljeni u krivom kontekstu, dok se neka legitimna pitanja vezana uz njegovo poslovanje uopće nisu otvarala.

Ante Gotovac rodio se 3. lipnja 1969. u Zagrebu. Roditelji su mu ugledni poslovni ljudi. Jure Gotovac tijekom 80-ih bio je viceguverner Narodne banke Hrvatske, a uoči raspada bivše Jugoslavije u Zagrebu je osnovao tvrtku Cibona Trucks, oko koje je i danas angažiran. Majka Jadranka također je najveći dio svog radnog vijeka radila kao bankar. Nakon završetka fakulteta od 1970.-75. radila je na Televiziji Zagreb, gdje je brinula o isplati plaća i autorskih honorara. Potom je jedno desetljeće provela u Zagrebačkoj banci, a zatim je prešla u Udruženu banku Hrvatske. Osnovala je Zagrebačko tržište novca. Nakon 1990. osnovala je filijalu Riječke banke u Zagrebu, a 1993. otišla je u Partner banku, gdje je bila i predsjednica uprave. Zatim je od sredine 90-ih do 2001. radila kao članica uprave u Dalmatinskoj banci. Otkad je u mirovini, najviše se angažirala kako bi pomagala svom starijem sinu Anti Gotovcu.

Antu Gotovca od malena su smatrali neobičnim dječakom. Oni koji su ga tada poznavali tvrde da je bio u najmanju ruku neprilagođen, a prema mlađem bratu često je znao biti agresivan. Anti Gotovcu život se dramatično promijenio nakon razvoda njegovih roditelja, od čega se nikad nije uspio potpuno oporaviti.

SIMONA I ANTE Gotovac pozirali su u sobi hotela Punta u Vodicama, što im je bilo važno istaknuti jer su ondje dobili besplatan smještajSIMONA I ANTE Gotovac pozirali su u sobi hotela Punta u Vodicama, što im je bilo važno istaknuti jer su ondje dobili besplatan smještajTo se dogodilo koncem 80-ih, otprilike u vrijeme kada je on služio vojni rok u JNA. Ante Gotovac bio je jako vezan za oca. Razvod njegovih roditelja ni po čemu nije bio buran, ali se dogodio iznenada, što je Antu Gotovca šokiralo. Njemu bliske osobe ispričale su Nacionalu da je on od šoka tada izgubio kosu, da je imao ozbiljnih psihičkih problema i bio gotovo na rubu živčanog sloma, a čak se spominje i da se od tih problema jedno vrijeme liječio. Tada se povukao u sebe i još više udaljio od članova svoje obitelji. Nakon što je 1987. završio strojarsko-tehničku školu Nikola Tesla u Zagrebu, odlučio je postati poduzetnik. Od mladosti su ga zanimali automobili i motocikli, pa se počeo baviti njihovom prodajom i popravcima. Ubrzo potom oženio se s Ines Ušić, svojom ljubavi iz srednjoškolskih dana i dobio dvoje djece.

Mario Ušić, otac Ines Ušić, koji se bavio poslovanjem kazina, pomogao im je tako što im je prepustio vođenje svog kafića Piccolo Mondo na Martinovki. Isprva je posao išao dobro, a Ante i Ines počeli su pomagati njezinu ocu u vođenju kazina u zagrebačkom hotelu Intercontinental i na Krku. Međutim, kasnije se ponovno posvetio samo trgovini automobilima, dijelovima za aute i poslovima zastupanja raznih osiguravajućih kuća. Ante Gotovac živio je ugodnim obiteljskim životom. U to vrijeme Gotovca uz obitelj i automobile ništa drugo nije posebno zanimalo. Volio se pohvaliti skupim automobilima, ili pokazati dizajnersku odjeću, ali je živio gotovo bez poroka - nije konzumirao alkohol, a narkoticima dotad nikad nije bio ni blizu.

Međutim, to se koncem 90-ih počelo mijenjati. Ante i Ines Gotovac su se počeli družiti s tada viđenijim pripadnicima tzv. zagrebačke zlatne mladeži. Neki čak tvrde da je dotadašnji miran obiteljski život više dosadio njegovoj prvoj supruzi no Anti Gotovcu. Tvrdi se da je tek tada, nakon navršenih 30 godina, Ante Gotovac počeo konzumirati alkohol i eksperimentirati s drogama. Tvrdi se i da je Ante Gotovac u tom društvu počeo i varati svoju suprugu, a tada su se počele pojavljivati i prve priče o seksualnim orgijama u kojima je sudjelovao. Oni koji ga poznaju tvrde da su te okolnosti posve promijenile njegov ionako labilan karakter - postao je ovisan o seksu i raznim opijatima. Sve je to ubrzo otišlo u krajnost i to njegova prva supruga više nije mogla tolerirati.

Razveli su se nakon mučnih rasprava, te nakon što joj je Ante Gotovac u više navrata prijetio. Ni danas nije posve okončana ta brakorazvodna parnica, jer Ante Gotovac nije htio dati svojoj prvoj supruzi polovicu zajednički stečene imovine. Od Centra za socijalnu skrb Ante Gotovac zatražio je da mu zbog teškog financijskog stanja odobri smanjenje iznosa mjesečne alimentacije, koju mora plaćati za dvoje djece iz prvog braka. Zasad mora plaćati 3000 kuna za obje kćeri.

Tijekom 2004. Ante Gotovac oženio se s dotad malo poznatom manekenkom Simonom Ištvanović, koja je pobijedila na nekim natjecanjima ljepote. S njom ima danas dvoipolgodišnju kćer. Kada je u jeku njihova javnog prepucavanja Simona Gotovac odlučila pobjeći od svog supruga, neizravno je potvrdila njegove psihičke probleme te ovisnost o seksu i opijatima. U razgovoru za tjednik Story Simona Gotovac izjavila je sljedeće: ”Ante me psihički maltretirao, ali me nije fizički zlostavljao. Našla sam se u začaranom krugu iz kojeg se nisam mogla izvući. Imali smo neki čudan život koji ne vode normalni ljudi i zbog toga sam sve više bila nesretna, a njega je to zabavljalo. Kod nas se stalno tulumarilo, dolazile su neke žene i sumnjivi muškarci...” Na pitanje je li u stanu bilo seksualnih orgija i o suprugovoj ovisnosti odgovorila je ovako: ”Bilo je svega, ne ponovilo se. Moja mi je majka znala često reći da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Mislim da to vrijedi i u ovom slučaju. Smatram da Ante nikada ne bi pristao ni na kakvu komunu.”

ANTE GOTOVAC pozirao je sa svojim Mercedesom na Bolu, kad se mirio sa suprugomANTE GOTOVAC pozirao je sa svojim Mercedesom na Bolu, kad se mirio sa suprugomPotom je rekla da je on svoju kćer sustavno zanemarivao, da je nikada nije nahranio te da je ona zbog takvog njihova načina života jako patila. ”Često se budila noću, plakala, vrištala, a potom je nastupilo razdoblje tišine. Sasvim se povukla u sebe i to me onda užasno uplašilo”, izjavila je Simona Gotovac.

Iako je zbog teške financijske situacije Ante Gotovac zatražio da mu se smanji iznos alimentacije koju mora plaćati za svoju djecu iz prvog braka, on i dalje ne odaje dojam da ima financijskih problema. To se prvenstveno vidi prema skupocjenim automobilima koje vozi: Mercedes SL 65 AMG i Mercedes CLS 500 AMG, svaki vrijedan otprilike 150 tisuća eura. Zanimljivo je da poslovni rezultati tvrtki s kojima posluje Ante Gotovac ne daju pokriće za takav način života. Ante Gotovac može se povezati s tvrtkama Minimoto i Minimoto-automobili. Obje sjedište imaju u Martićevoj 17 u Zagrebu. Prema podacima iz Zavoda za poslovna istraživanja, tvrtka Minimoto je koncem 2006. radila s gubitkom od 26 tisuća eura. Tvrtka Minimoto-automobili ima 8 zaposlenih, osnovana je 2006. s temeljnim kapitalom od 250 tisuća kuna te zasad nema službenih podataka o njenu poslovanju. U poslovanju tih tvrtki Anti Gotovcu dosta je pomagala majka, što aktivnim angažmanom, što posudbama iz vlastite ušteđevine, što kreditima koje je umjesto njega otplaćivala.

Njoj su teško pali javni nastupi sina, a i to što su mediji zbog njega ponovno počeli pisati i o cijeloj obitelji Gotovac, posebno zato što se njen drugi sin Ivan Gotovac već godinu dana nalazi u remetinečkom pritvoru, kao jedan od osumnjičenika u korupcionaškoj aferi Maestro. Osobe bliske obitelji Gotovac tvrde da su takva pisanja o obitelji Gotovac štetna za Ivana Gotovca, koji očekuje skoro puštanje iz pritvora i koji će najvjerojatnije neokrznut dočekati pravosudni epilog te afere. Ante i Ivan Gotovac nikada nisu bili previše bliski.

Nakon razvoda njihovih roditelja Ivan Gotovac otišao je na školovanje u SAD, gdje je završio srednju školu, fakultet i zaposlio se u Wells Fargo Bank u Kaliforniji. Boravio je u SAD-u punih 8 godina. Sve to vrijeme Ante Gotovac nije imao pojma gdje mu se točno brat nalazi, niti su se čuli telefonom. Mislio je da mu je brat u New Yorku, iako tamo nikada nije boravio duže vrijeme. Slično se prema njemu ophodio i nakon što je Ivan Gotovac završio u pritvoru. Nikada ga nije nazvao telefonom, niti ga posjetio. Umjesto toga, čini se da ga uglavnom zabavlja medijska eksponiranost, koja mu je i glavna preokupacija proteklih mjeseci.

Ante Gotovac je u medijima demantirao u nekoliko navrata optužbe koje ga terete za ovisnost o drogi, alkoholu i seksu. Zbog svega što su on i supruga izveli tijekom proteklih mjeseci Mila Jelavić, pravobraniteljica za djecu, prozvala je Gotovčeve, ali i medije koji su prateći njihovo ponašanje objavljivali i fotografije njihova djeteta. Gotovčevi su pod nadzorom Centra za socijalnu skrb. Moguće je i da su se zato odlučili na pomirenje, što opet nije prošlo bez nepotrebne teatralnosti. Čini se da je Hrvatska jedna od rijetkih zemalja u kojoj mediji bez ikakvog legitimnog pokrića takve osobe mjesecima promoviraju u svojevrsne junake.

'Moj brat Ivan se školovao, a ja sam bio baraba'

'Mi smo valjda jedina država u svijetu koja može od jedne obične manekenke i običnog obrtnika, poduzetnika, napraviti ‘Gotovčeve’. Ljudi u Hrvatskoj imaju milijun problema i onda se probude ujutro i vide u novinama nekakvog ložača kotlova, kretena, debila, narkića, swingera, što sve nisam, i onda shvate kako je njima super u životu. Svaki dan se javlja netko novi, teta Zlata, pa neki majstor, swinger, cijela vojska ljudi se uključila u tu ‘sapunicu Gotovčevih’ jer mi prodajemo novine, to je činjenica.”

Tim je riječima Ante Gotovac opisao ono u što se pretvorio život njega i njegove supruge Simone Gotovac u posljednjih nekoliko mjeseci, a čemu su i sami pridonijeli. ”Čuo sam da se priča kako ja molim novinare da ovdje dođu, a molim vas lijepo, ovdje u Vodice, gdje smo sada, došla ih je cijela četa. Imam poruku od novinara iz jedne emisije, neću reći koje, koji me pita ljutim li se na njega zbog prošlog priloga koji je bio dosta negativan i može li ponovno doći napraviti prilog o nama. A sve je počelo mojom izjavom kako među nekim manekenkama ima prostitucije. U svojoj žarkoj želji da od Simone naprave glupaču, a mene na svaki način diskreditiraju jer sam, između ostalog, javno rekao i da pola njih šmrče, oni su napravili kontraefekt i od nas napravili ‘zvijezde’. Sad nam ista ta televizija nudi da s nama naprave reality show. Mi ni sami ne možemo vjerovati kakve je to razmjere poprimilo, gdje god dođemo ljudi trče za nama, govore mi: ‘Gotovac ti si kralj’. Takav veliki interes kakav vlada za nama u javnosti automatski veže i sponzore. Neki ljudi misle da je to sve šou i ne vjeruju da nije sve inscenirano“, rekao je Ante Gotovac. U cijelu tu medijsku igru ušao je, kaže, jer je mislio da će to pomoći karijeri njegove supruge, a sad mu se čini da je ušao u začarani krug iz kojeg nema povratka.

Njegova supruga iz prvog braka, Zagrepčanka Ines Ušić, optužila je Gotovca da ne plaća alimentaciju za svoju djecu, zbog čega protiv njega vodi postupak pred Općinskim kaznenim sudom. Neplaćanje alimentacije, naime, kazneno je djelo za koje je propisana kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora. Gotovac se istovremeno hvali po medijima kako svojoj ‘Simonici’ često kupuje skupe cipele marke Paciotti. On tvrdi da mu bivša supruga podmeće. Jednako komentira i njene optužbe da ju je tijekom brakorazvodne parnice prevario prepisavši kuću njezinog djeda na svoje ime.

„Kao prvo, ja svoju djecu obožavam. Moja bivša supruga i ja suvlasnici smo kafića Piccolo Mondo na Martinovki, što možete vidjeti iz gruntovnog izvatka, no cijelo ovo vrijeme ona sama uzima najamninu za taj kafić, a nijednim ugovorom nije regulirano da moja polovica ide na račun alimentacije, kao ni druge uplate koje sam vršio, a na kojima nije precizno pisalo da su to uplate na ime alimentacije, pa je ona to iskoristila. Zbog neisplaćivanja mog dijela najamnine ja sam protiv nje pokrenuo parnicu tražeći više od 200 tisuća kuna, dok ona mene tuži za iznos manji od 30 tisuća kuna. Nedavno smo putem odvjetnika potpisali sporazum da odustajemo od međusobnih tužbi. Osim toga, nakon razvoda držao sam je dvije i pol godine na plaći u mojoj firmi. Uvijek djeci sve kupujem i brinem se za njih. Što se tiče kuće za koju ona tvrdi da sam je oteo jer je to bila njezina djedovina, to su također obične gluposti. To je bila kuća njezinog djeda koju su, međutim, naslijedile tri sestre, i mi smo je regularno kupili. Novac za tu kuću na Srebrnjaku dala je moja mama koja je u to vrijeme dobila otpremninu od Dalmatinske banke. Zauzvrat sam mami dao kuću na Jordanovcu koju sam stekao tako što sam prodao dvije garsonjere na Pantovčaku koje sam jeftino kupio, preuredio i prodao za veće novce. Sve je čisto i transparentno, a papiri su kod odvjetnika Miljenka Jekića. U tijeku je postupak etažiranja, nakon čega ću bivšoj supruzi isplatiti njezin dio“, objasnio je Ante Gotovac, potvrđujući neizravno da svojoj prvoj supruzi ipak duguje novac.

Gotovac tvrdi da su o poslovanju njegove tvrtke plasirane netočne informacije. Priznaje da je izgubio koncesiju za prodaju Renaulta, ali se žali što nitko nije objavio da je i podigao tužbu protiv Autokuće Baotić i Renault-Nissana Hrvatska zbog neispunjavanja ugovornih obveza za iznos od 5 milijuna kuna. Tvrdi da su mu obećavali status koncesionara, oduzimali proviziju koju nisu smjeli, pa on sudskim putem potražuje proviziju za koju tvrdi da mu pripada. Tvrdi da je zato tvrku Minimoto stavio u stanje mirovanja pa u njezinoj bilanci zbog troškova najma poslovnog prostora i drugih obveza rastu gubici. Gotovac tvrdi kako druge dvije njegove tvrtke, Minimoto servisi i Minimoto automobili, uredno posluju, te kako će nakon šestomjesečnog obračuna obje bilježiti dobitak.

Do poslovnog imidža Anti Gotovcu posebno je stalo jer, kaže, čitav život ‘radi kao sluga’, ustaje u šest i radi do navečer.
Ante Gotovac priča da je poslovnu karijeru počeo još s 18 godina, nakon što je odslužio vojni rok u JNA. Otvorio je obrt za prodaju rezervnih autodijelova koje je prodavao u tri dućana izvan Zagreba, u Ivanić-Gradu, u Dugom Selui Božjakovini. Tvrdi da je to učinio bez pomoći roditelja.

“Moji su se roditelji u to vrijeme rastavili, mama tada nije bila financijski jaka, a tata je otišao od kuće i prestao se javljati na svaki pokušaj mene i mog brata. Nisam bio s njim u kontaktu 20 godina. Rastava roditelja tada me toliko pogodila da sam bio čak 21 dan na neuropsihijatriji na Kunišćaku zbog stresa, jer sam bio jako vezan uz oca. Nakon njegova odlaska izgubio sam i svaku financijsku sigurnost. Imao sam tada dva životna puta, jedan da završim loše, a drugi da si probam priuštiti u životu sve što mi je on nekada mogao priuštiti. On je bio viceguverner Narodne banke i do tada je bio najbolji tata na svijetu. I materijalno i u svakom drugom smislu bio sam osiguran i bezrižan, a onda se on prestao javljati i to me slomilo. Bio sam stvarno loše, od šoka mi je čak otpala i kosa. Odležao sam 21 dan na tom Kunišćaku i kad sam izašao počeo sam svaki dan trčati osam kilometara po nasipu da izbacim to zlo iz sebe i razmislim što ću dalje u životu. Onda sam za 300 njemačkih maraka mjesečno iznajmio taj prostor iza Dugog Sela, a u svojoj garaži doma u Travnom imao sam neke kvadratne cijevi od kojih sam sam zavario pult. Mama mi je pomogla da to ostaklim, kupio sam nekoliko metalnih polica u Ferimportu i uzeo robu na odgodu plaćanja kod Agro-opreme i Auto-Hrvatske.

Bilo je to vrijeme Ante Markovića, roba se mogla dobiti na rok otplate i do 90 dana bez osiguranja plaćanja. Prodavao sam autogume, dijelove, prikolice, svega čuda i jako dobro radio jer je bila hiperinflacija i cijene su svakodnevno rasle, a robu sam plaćao s odgodom. Onda je počeo rat i frka, a kako su dućani bili izvan Zagreba, zatvorio sam ih“, ispričao je Ante Gotovac. Gotovac kaže da je uvijek bio baraba, koga je zanimala 'životna škola'. “Fascinirali su me mangupi. Odrastao sam na cesti u Novom Zagrebu, znam sve te dečke, mangupe, i zato me nitko kasnije nije ni dirao u životu. Uvijek sam znao balansirati. Tome me naučio život na cesti“, priča Gotovac. Tvrdi da se kasnije zaposlio u Croatia osiguranju te otvorio i agenciju za posredovanje u osiguranju. Nakon toga, kaže, oženio se svojom bivšom suprugom i uglavnom radio kod njezinog tate Maria Ušića, koji je imao pet casina. Svog bivšeg punca Ante Gotovac iznimno cijeni.

Antu Gotovca smetaju razni napisi o tome kako njegova firma ne posluje dobro. “Jedna žena se javila u novine da joj je auto kasnio. Za tih mjesec dana kašnjenja dobila je 3000 kuna u gotovini, 8500 kuna u opremi, besplatnu registraciju i besplatni servis za dvije godine. Zamislite da je bilo više takvih slučajeva, pa pokopali bi me u medijima. Ja si to ne mogu priuštiti jer živim od te firme”, kaže Gotovac.

Simonu Ištvanović Ante Gotovac upoznao je u periodu nakon razvoda s bivšom suprugom, za koju tvrdi da ga je prevarila s njihovim obiteljskim prijateljem s kojim je danas u braku i s kojim ima još jedno dijete. Gotovac tvrdi da su se on i njegova današnja supruga zaljubili na jednom tulumu u njegovoj kući i odmah počeli živjeti zajedno. Simona je otkazala stan koji je imala u najmu, kaže Ante, i već drugi dan išli su kod svog vjenčanog kuma Franje Rodića po zaručničko prstenje. Očito se radi o nesvakidašnjem emotivnom odnosu, punom nepredvidljivih odluka, koje su ih u zadnje vrijeme u više navrata dovodile do suza.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika