Objavljeno u Nacionalu br. 667, 2008-08-25
Travarica, kao osebujna rakija, nastala je jedinstvenom kombinacijom aromatičnih trava i odabranih vinskih destilata. Dominantnu ulogu pri oblikovanju okusa travarice imaju ljekovite trave salvije, melise, anisa i lavande. Macerat dobiven od aromatičnog bilja pruža travarici bogatstvo mediteranskog okusa. Taj nezaboravni gorkasti okus odabranog bilja slijeva se niz grlo, ispunjavajući nutrinu toplinom i zadovoljstvom. Aromatičan miris i okus posebno se ističu posluživanjem rashlađene travarice. Pije se rashlađena, aromatična je mirisa i okusa.
Vezane vijesti
Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj
Vino "de Gotho Aureus Chardonnay 2008" proizvođača Kutjevo d.d. osvojilo je zlatnu medalju na nedavno održanom 17. po redu svjetskom natjecanju vina… Više
- Što sve spremiti da biste i ovoga ljeta zablistali na plaži
- Must have: Traper prsluk popravlja svaku modnu kombinaciju
- Pećnica koja štedi energiju i sama se čisti
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu