30.08.2008. / 13:37

Autor: Nina Tomljanović

Glazba umjesto politike

Škoro napušta politiku i vraća se glazbi

Škoro se odlučio vratiti u glazbene vode ali planira ostati član Hrvatske demokratske zajednice te će pomagati stranci u svim prigodama

Popularni glazbenik i saborski zastupnik HDZ-a Miroslav Škoro dat će ostavku na mjesto u Hrvatskom saboru i osječkom Gradskom vijeću te se povlači iz aktivne politike.

Razlog svoje odluke Škoro je obrazložio, kako navode mediji, time što je razočaran činjenicom da se svi političari u Hrvatskoj generalno prikazuju kao lopovi. "Na žalost, mediji su stvorili takvu sliku u javnosti da su svi političari korumpirani, da su niškoristi i lopovi kojima je jedino stalo do fotelje, dobre plaće, dva mjeseca godišnjeg i povlaštene mirovine. Ja po svojoj vokaciji nisam takav i ništa od toga mi nije važno. Mislio sam da će sama činjenica što sam u pitanju ja, koji sam sve u životu stekao svojim radom biti dovoljna da se takva percepcija promijeni, no očito sam se prevario. Odbijam da smo svi jednaki i da smo svi lopovi i zato napuštam aktivnu politiku", rekao je Škoro.

Škoro se odlučio vratiti u glazbene vode ali planira ostati član Hrvatske demokratske zajednice te će pomagati stranci u svim prigodama, no neće biti nositelj HDZ-ove liste na predstojećim lokalnim izborima 2009. godine.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika