01.09.2008. / 09:15

Autor: Nina Tomljanović

Općinski sud u Zadru

Nastavlja se suđenje Miljenku Stričaku

Na posljednjem ročištu koje je održano 29. kolovoza saslušani su bili telekomunikacijski i prometni vještaci, međutim, nije poznato što su svjedočili jer je suđenje bilo zatvoreno za javnost

Na zadarskom Općinskom sudu nastavlja se suđenje Miljenku Stričaku, optuženom za smrt četiri osobe u tunelu Ledenik prije dvije godine.

Svoj iskaz danas na suđenju trebale bi dati psihijatrica i vještakinja koje će kazati svoje mišljenje o Stričakovoj procesnoj sposobnosti. Na osnovi njihova mišljenja sudsko vijeće moglo bi ponovno odlučivati o otvaranju rasprave za javnost.

Na posljednjem ročištu koje je održano 29. kolovoza saslušani su bili telekomunikacijski i prometni vještaci, međutim, nije poznato što su svjedočili jer je suđenje bilo zatvoreno za javnost.

Miljenko Stričak optužen je za izazivanje teške prometne nesreće na autocesti Zagreb-Split, koja se dogodila 28. srpnja 2006. godine. Stričak je u punoj brzini naletio na kolonu automobila u tunelu Ledenik, a uslijed udara smrskan je osobni automobil "opel" zagrebačkih registracijskih oznaka u kojemu su poginule Jadranka Matešić Marković (45) sa sinom Mihaelom (11) i njezina prijateljica Zdenka Kuhta (49) s kćeri Ines (15).

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika