Objavljeno u Nacionalu br. 668, 2008-09-02

Autor: Ante Mihić

Čokoladni trufli od kakaa i lješnjaka

Čokoladne delicije Trufli La Perla Nera, La Perla Bianca i Extreme zasigurno će osvojiti sve one koji ih probaju. La Perla Nera je slatki trufl od kakaa, točnije mješavina šećera, lješnjaka iz Piedmonta, meda i kakaa. La Perla Bianca, stvorena prema drevnom receptu žitelja Albe, trufl je bez kakaa. Extreme La Perle di Torino je čokoladni trufl s komadićima kakaa bez lješnjaka, delikatnog okusa. U kolekciji Tartufina nalaze se Tartufini Gold i Silver. Giandujot daje kremast i baršunast okus i intenzivnu aromu lješnjaka Piedmonta i kakaa.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika