Objavljeno u Nacionalu br. 668, 2008-09-02
Čokoladni trufli od kakaa i lješnjaka
Čokoladne delicije Trufli La Perla Nera, La Perla Bianca i Extreme zasigurno će osvojiti sve one koji ih probaju. La Perla Nera je slatki trufl od kakaa, točnije mješavina šećera, lješnjaka iz Piedmonta, meda i kakaa. La Perla Bianca, stvorena prema drevnom receptu žitelja Albe, trufl je bez kakaa. Extreme La Perle di Torino je čokoladni trufl s komadićima kakaa bez lješnjaka, delikatnog okusa. U kolekciji Tartufina nalaze se Tartufini Gold i Silver. Giandujot daje kremast i baršunast okus i intenzivnu aromu lješnjaka Piedmonta i kakaa.
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu