10.09.2008. / 11:04

Autor: Nina Tomljanović

Croportal

Više od 80 000 registriranih korisnika u potrazi za informacijom

Poznati interaktivni, informacijski portal croportal.net početkom je rujna zabilježio 4 milijuna učitavanja mjesečno te 80.000 registriranih korisnika koji svakodnevno surfaju stranicama tog portala tražeći aktualne vijeste, nove blogove ili rasprave na forumima.

Te brojke su najbolji pokazatelji da je Croportal odgovorio na sve potrebe modernih korisnika koji do kvalitetnih informacija žele doći brzo i iz različitih izvora.

Zahvaljujući RSS feedovima, na Croportal vijesti dolaze same jer su četrdesetak domaćih news portala i specijaliziranih stranica medijski partneri Croportala tako da se vijesti objavljene na njima automatski objavljuju i na Croportalu. Prednost koju ovaj portal pruža je ta da e za svaku vijest ili korisnički surf može glasati, slati ih prijateljima ili ih komentirati.

Croportal je postao i najboljim načinom promocije za mnoge blogere, jer svi blogeri koji aktivno pišu zanimljive i korisne blogove, mogu ih prijaviti na Croportal i tako ostale korisnike upoznati sa svojim blogovima.

Vezane vijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Havajskom surferu Garrettu McNamari, Guinnessova knjiga rekorda priznala je rekord za surfanje na najvećem valu koji je ikada netko "zajahao",… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika