16.09.2008. / 08:43

Autor: Nina Tomljanović

Zagrebačko Lanište

"Radovi na Areni Zagreb idu prema planu"

Da je na gradilištu "Arene Zagreb", koja se gradi za potrebe svjetskog rukometnog prvenstva vidljiv napredak, potvrdio je i predsjednik Uprave "Ingre" Igor Oppenheim napomenuvši da se taj napredak vidi posebice na krovnoj konstrukciji

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sinoć je izvijestio da radovi na sportskoj dvorani "Arena Zagreb" na Laništu dobro napreduju, da su rokovi dostignuti te da nema kašnjenja u gradnji.

"Radovi napreduju prema planu, a sada treba još više stisnuti i sve će biti ok", rekao je Bandić.

Melinda Andrijić, koordinatorica gradilišta također je izvijestila da radovi na komunalnoj infrastrukturi oko dvorane teku prema planu te je najavila da će promet Jadranskom avenijom, koji se sada odvija preko pomoćne prometnice, krenuti 10. listopada. "Od sutra kreću pripremni radovi za asfaltiranje i do 10. listopada dio obnovljene Jadranske avenije bit će gotov", najavila je Melinda Andrijić.

Da je na gradilištu "Arene Zagreb", koja se gradi za potrebe svjetskog rukometnog prvenstva vidljiv napredak, potvrdio je i predsjednik Uprave "Ingre" Igor Oppenheim napomenuvši da se taj napredak vidi posebice na krovnoj konstrukciji, dok s unutarnjim radovima, kaže, nije ni bilo nikakvih zaostataka u rokovima.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika