29.09.2008. / 08:30

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Branka Krstulović: Još jedan sin u našoj obitelji

Supruga poduzetnika Hrvoja Krstulovića i bivša Miss Hrvatske za dva mjeseca postat će drugi put majka, a djetetu se najviše veseli njezin prvi sin, trogodišnji Ante; unatoč visokoj trudnoći i dalje radi u marketingu Blitza

Iako će roditi za samo dva mjeseca, Branka Krstulović, djevojačkog prezimena Bebić, supruga poduzetnika Hrvoja Krstulovića i bivša Miss Hrvatske, još uvijek radi. Za otprilike osam tjedana obitelj Krstulović očekuje rođenje svojeg drugog djeteta, a kako je rekla Branka Krstulović, i druga beba bit će dječačić.

Branka i Hrvoje, vlasnik poduzeća Blitz i muliplexa CineStar, već su roditelji trogodišnjeg Ante koji jedva čeka bratovo rođenje i često mamu gladi po trbuhu govoreći “beba, beba”.Bez obzira na visoku trudnoću, Branka Krstulović osim trudničkog trbuha nema ni kilograma viška.

Na pitanje kako joj to polazi za rukom i što čini kada ima trudničke želje, kao što su naprimjer ćevapi, kaže: “Sva sreća, ne padaju mi ćevapi na pamet, a i nisam tip koji ima trudničke želje. Nisam ih imala ni u prvoj trudnoći, ali posljednjih mjesec dana osjećam kako mi se apetit povećava. S Antom sam i vježbala u trudnoći, sada čak ni ne vježbam, ali se osjećam odlično. Mislim da je genetika najvažnija, a uostalom dosta sam i visoka pa se to rasporedi.”

Više pročitajte u novom broju Extre...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika