06.10.2008. / 08:42

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Iz BB kuće sam izišla zbog obitelji

Stanarka ovogodišnje Big Brother kuće, koja je show napustila svojevoljno, otkrila je kako se iz Tajlanda vratila kada je saznala da je sestra njezine bake jako bolesna

Tridesetdevetogodišnja Martine-Marie Manojlović druga je natjecateljica ovogodišnjeg "Big Brothera" koja je natjecanje u showu napustila svojevoljno. Zaduženi za odnose s javnošću RTL Televizije rekli su samo kako su razlozi zbog kojih je Martine odlučila napustiti show vezani za njezinu obitelj, ali nisu precizirali o kakvim je obiteljskim problemima riječ.

Time su počela nagađanja o tome kako je Martina napustila BB kuću na Tajlandu zato što je to od nje zahtijevao suprug Fabrizio Željko Manojlović. U razgovoru za Extru Martine-Marie Manojlović demantirala je kako je to razlog napuštanja "Big Brothera": “Moj suprug je uradio samo ono što je morao. Prije nego što sam ulazila u kuću rekla sam mu da mi mora javiti ako se u našoj obitelji nešto loše počne događati. Imamo samo jedan život i ne bih voljela da se išta nametne ispred moje obitelji.”

Otkrila je da je sestra njezine bake jako bolesna te da će ovih dana morati otputovati u Ameriku gdje se nalazi njena šira obitelj. Naime, Martine je rođena u New Yorku. Godine 2001., zaljubivši se u sadašnjeg supruga, preselila se u Zadar gdje stanuje sa suprugom i njihovo dvoje djece, jedanaestogodišnjom kćeri Isabelle i sedmogodišnjim sinom Marcellom. Njezini roditelji, braća i ostatak porodice još uvijek žive u Americi. Iako je često posjećuju, kaže da joj nedostaju jer je za njih jako vezana. Kaže i da sestru svoje bake jednako voli kao i rođenu baku te da nije ni trenutka dvojila oko toga hoće li prekinuti natjecanje.

Po komentarima gledatelja, Martine je bila jedan od favorita ovogodišnjeg "Big Brothera". S većinom je stanara bila u dobrim odnosima i nije bila ni previše povučena.

Više pročitajte u novom broju Extre....

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika