11.10.2008. / 10:22

Autor: Nina Tomljanović

Ljubo Pavasović Visković

U policiju sam ponovno otišao na svoju inicijativu

Objasnio je da je jedini put na poligrafu bio u ponedjeljak te da je ispitivanje uspješno prošao, odbacivši pri tome medijske tvrdnje da prvo poligrafsko ispitivanje nije uspjelo jer je bio previše potresen

Dečko ubijene mlade odvjetnice Ivane Hodak, Ljubo Pavasović Visković jučer je demantirao medijske napise da je ponovo bio na poligrafskom ispitivanju u policiji, ali kaže kako je na svoju inicijativu otišao dati još neke informacije u Heinzlovu.

Objasnio je da je jedini put na poligrafu bio u ponedjeljak te da je ispitivanje uspješno prošao, odbacivši pri tome medijske tvrdnje da prvo poligrafsko ispitivanje nije uspjelo jer je bio previše potresen. "Danas sam u policiju otišao samoinicijativno jer sam imao neke nove informacije pa sam smatrao da je bitno priopćiti ih istražiteljima koji traže ubojicu moje Ivane", rekao je Pavasović.

U ekskluzivnom intervjuu Mirjani Hrgi, Pavasović je vidno potresen kazao kako ne može vjerovati da je netko nešto ovakvo u stanju napraviti, te kako vjeruje da ta osoba ne može biti psihički stabilna ako je u stanju ubiti "najnevinije stvorenje" i nastaviti živjeti kao da se ništa nije dogodilo.

"Ona je bila smisao i svrha života svojih roditelja koji su život posvetili njoj. Ja znam kako se ja osiećam, a ne mogu ni zamisliti kolika je njihova bol. Mene njezina smrt i način na koji je otišla do te mjere boli da izvan toga ne mogu osjećati baš ništa", kaže vidno potresen Ljubo Pavasović Visković.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika