20.10.2008. / 13:35

Autor: Ružica Đukić

Najkontroverzniji stanar BB kuće

Mrkvičini roditelji srame se izići na ulicu

Ivana Mitrovića koji je u Big Brotheru dobio nadimak Mrkvica gledatelji su zapamtili ponajprije zbog njegovog odnosa sa sustanarkom Rinom; Ivanovim slobodnimponašanjem u Kući nisu zadovoljni njegovi roditelji koji su ga opisali kao običnog dečka iz susjedstva

Dvadesettrogodišnji Ivan Mitrović, natjecatelj ovogodišnjeg "Big Brothera", među muškim se stanarima ovog realityja pokazao kao, zasad, najzanimljivija osoba.
Gledatelji su ga zapazili zato što s Rinom, atraktivnom stanarkom BB kuće, gotovo svakodnevno ima seksualne odnose. Televizijskim je gledateljima zanimljiv i stoga što se u privatnom životu bavi različitim hobijima. Ivan Mitrović od jedanaeste godine trenira atletiku, a bio je i prvak države u skoku u vis i troskoku. Pored toga bavi se i modom te je nastupao na mnogim modnim događajima, a bio je i zaštitno lice nekoliko reklamnih kampanja.
Pažnju privlači i crvenom bojom kose zbog koje su mu njegovi sustanari dali nadimak Mrkvica.
Većina poznanika Ivana Mitrovića tvrdi kako je on jedan sasvim običan dečko iz susjedstva čije zanimanje za sport, modu, manekenstvo i ostalo čime se bavi proizlazi iz njegove hiperaktivnosti.
S tim se slažu i njegovi roditelji Ivka i Đorđo koji su se iznenadili što je njihov sin toliko povučen u BB kući:
“Naviknuti smo na to da je aktivniji, puno živahniji”, rekla je Ivanova majka Ivka u njihovoj kući podno zagrebačkog Sljemena, dok je njegov otac Đorđo otišao u vrt nabrati nam domaće jabuke.
Uz povučenost, Ivku Mitrović iznenadilo je i Ivanovo ponašanje prema Rini, točnije, njihov ljubavnički odnos:
”Iznenadilo me da je toliko daleko otišao s njom. Nisam to očekivala, to ću mu sigurno prigovoriti.”
Više u tiskanom izdanju Extre

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika