13.11.2008. / 10:53

Autor: Branimir Lozej

Tužba za duševne boli

Rožić od Čačića traži 50 tisuća kuna

Prema Rožićevom svjedočenju, nakon Čačićeve izjave najviše su ga pogodile reakcije okoline. Kako je rekao sucu Općinskog suda u Zagrebu Goranu Škugoru, namjerava tražiti više od 50 tisuća kuna od Čačića

Nakon što je ljetos završio sudski spor između predsjednika HNS-a Radimira Čačića i člana HDZ-a Miroslava Rožića, u tijeku je njihova nova parnica. Naime, sada Rožić tuži Čačića zbog klevete i duševne boli jer je Čačić u trećem mjesecu 2006. izjavio kako će se susresti s kriminalcem Rožićem na sudu ukoliko se on odrekne svog mandata.

U prošloj parnici Čačić je tužio Rožića isto tako zbog klevete i duševnih boli. Nepravomoćnom je presudom Rožić trebao platiti 50 tisuća kuna Čačiću jer je rekao kako postoji presuda suda u Izraelu kojom je Čačić optužen za prevaru od osam milijuna dolara. Isti iznos od 50 tisuća kuna, Rožić sada traži od Čačića.

Prema Rožićevom svjedočenju, nakon Čačićeve izjave najviše su ga pogodile reakcije okoline. Kako je rekao sucu Općinskog suda u Zagrebu Goranu Škugoru, namjerava tražiti više od 50 tisuća kuna od Čačića. U siječnju sljedeće godine, kada je zakazano novo ročište, svjedočit će Čačić koji i dalje čeka konačnu odluku za povratak u Sabor. 

Kako Čačić nije u propisanom roku ponovno aktivirao zastupnički mandat, trenutno čeka glasanje zastupnika o njegovoj sudbini kao zastupnika u Saboru. Na službenom popisu saborskih zastupnika, Čačićev je mandat i dalje u mirovanju.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika