30.11.2008. / 17:28

Autor: Ružica Đukić

Ekskluzivni intervju

Tina Rupčić: Sve je još uvijek u mojim rukama

Pjevačica i supruga osnivača Cubisma, Hrvoja Rupčića, za kojeg se nedavno doznalo da je u vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić, pažljivo bira riječi kad govori o suprugovoj nevjeri: kaže da se ona nema čega sramiti, kako vjeruje da se sve dogodilo s nekim razlogom koji možda nije ni loš, a sebe smatra jakom osobom koja se sad, više no ikad, posvetila djeci i karijirei

“Osjećam se dobro. Okupirana sam brigom oko djece, predstavom koju pripremam i svirkama s bendom. O stvarima na koje ne mogu utjecati ni ne razmišljam”, rekla nam je pjevačica Tina Rupčić koju smo posjetili u njezinu domu u zagrebačkom naselju Kustošija.
Nakon što je prije desetak dana objavljeno kako je njezin suprug, nekadašnji frontmen skupine Cubismo, glazbenik Hrvoje Rupčić, u vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić, njegova supruga, tridesetsedmogodišnja Tina Rupčić, bila je jako odmjerena u izjavama.
Ipak, za Extru je odlučila dati ekskluzivni intervju. Tinu Rupčić fotografirali smo ispred njihove nedavno dovršene kuće u kojoj je do prije dva mjeseca živjela sa suprugom i njihovo dvoje djece, jedanaestogodišnjim sinom Noom i četverogodišnjim Jakovom. Nakon što nam je pokazala vrt u kojem sadi salatu i drugo povrće, s Tinom Rupčić porazgovarali smo uz tek skuhanu jutarnju kavu. Cijelo vrijeme razgovora odavala je dojam realne, zrele žene, koja je unatoč svemu što se događa u njezinu braku odlučila ostati dostojanstvena.
EXTRA: I prije nego što je informacija o tome objavljena, vi ste, pretpostavljam, znali da on održava tajnu vezu sa Zrinkom Cvitešić?
- Što se te situacije tiče, ne znam želim li uopće o tome pričati. Skoncentrirala sam se na neke druge stvari i ukratko rekla svoje. Što sam ja tu znala ili nisam znala, čak ni meni trenutno nije važno. Razumijem da će me svi pitati isto i da to ne mogu izbjeći, niti se praviti da se ništa nije dogodilo, ali ne znam što reći. Stojim iza toga da me ničeg nije sram, a ni inače ne marim previše za to što ljudi misle. S druge strane, mislim da bi bilo jako jadno da pričam o detaljima. Uostalom, jako poštujem i volim obitelj svog supruga da bih išta loše o njemu rekla.
EXTRA: Kad kažete da ste se orijentirali na druge stvari, na što zapravo mislite?
- Najprije na djecu koja imaju svoje potrebe. Imam i jako puno posla. Radim predstavu u kazalištu Trešnja, a imam i bend s kojim završavam ploču. To je sve na što sam se bazirala.
EXTRA: Na koji ste način djeci objasnili da njihov otac više neće spavati u istoj kući kao vi, da on više ne boravi u njoj?
- Ja se s djecom uglavnom pokušavam igrati, smijati, zezati i sve stvari, i dobre i loše, rješavati kroz šalu. Djeca to na takav način najlakše prihvate. Nemam neki posebni način na koji sam im objasnila. Nema nikakvih važnih obavijesti. Sve se rješava, kako se to obično kaže, u hodu, u vožnji. Znam samo da se sve stvari događaju s nekim razlogom, pa tako i ovo. A koji je to razlog, tek ćemo saznati. To možda nije ni loše.

CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika