07.12.2008. / 00:41

Autor: Ružica Đukić

Otkaz s RTL-a

Vanja Halilović - Otjerana zbog ljubavnih skandala

Voditeljici emisije "Exkluziv" na RTL Televiziji nije produljen ugovor s tom televizijskom kućom; iako se u službenom priopćenju RTL-a tvrdi da je do raskida došlo sporazumno, doznajemo da je 
suradnja prekinuta zbog njezina burnoga privatnog života

Voditeljica RTL Televizije, dvadesetpetogodišnja Vanja Halilović, dobila je otkaz zbog privatnih skandala. Tako barem tvrde upućeni u situaciju u toj televizijskoj kući. Iako u službenom priopćenju RTL-a piše kako su s Vanjom Halilović potpisali sporazumni raskid ugovora, čini se kako je istina znatno drukčija.
Nakon što je prošle godine u veljači Extra objavila fotografije koje dokazuju kako je Vanja Halilović bila u tajnoj vezi s Goranom Ivaniševićem, mnogi su očekivali kako će joj RTL uskoro uručiti otkaz. Naime, poznato je kako čelni ljudi RTL-a smatraju da voditeljice njihovih emisija moraju biti izrazito uzorne, mirnog obiteljskog života. Nadalje, o detaljima ugovora i njihovih raskida zabranjeno je razgovarati za medije.
Nakon skandala Halilović-Ivanišević mnogi su ostali iznenađeni postupcima RTL-a. Naime, oni su se na taj slučaj sasvim oglušili, kao da se nije ni dogodio, a u nekoliko su navrata Vanji Halilović omogućili poseban ulaz na televiziju kako bi je zaštitili od fotoreportera koji su tih dana pomno pratili svaki njezin korak. Ipak, čini se kako je RTL svoju podršku Vanji Halilović dao samo prividno.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Vezane vijesti

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

Vanja Halilović: Vezi s Franom Barbierijem došao je kraj

"Game over", napisala je proteklog vikenda na svom Facebook profilu voditeljica Vanja Halilović aludirajući na kraj ljubavne veze s poduzetnikom i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika