08.12.2008. / 11:15

Autor: Petra Horvat

Fotogalerija

Beyonce na vrhu Forbesove liste najbogatijih ispod trideset godina

Beyonce Knowles, 27-godišnja pjevačica, sa 80 milijuna dolara nalazi se na vrhu Forbesove liste najbogatijih ispod trideset godina starosti. Atraktivna pjevačica ranije je bila članica popularne grupe Destiny's Childs, nakon čega je ostvarila uspješnu samostalnu pjevačku karijeru.

Za svoje je pjesme osvojila nekoliko Grammyja, a glumila je i u filmovima Dreamgirls i Pink Panther. Mnogi časopisi su ju svrstali na sam vrh ljestvice najljepših žena, ispred popularne Angeline Jolie. Sa svojom je majkom pokrenula i liniju odjeće "House of Dereon". Trenutno je u vezi s jay Z-om.

Drugi po redu na listi najbogatijih je Justin Timberlake s imovinom procjenjenom na 43 milijuna dolara. Američki pop i R&B pjevač, tekstopisac, producent, plesač i glumac rođen je u siječnju 1981. godine. Proslavio se kao jedan od pjevača boy benda N'Sync, a objavio je i nekoliko samostalnih albuma.

Košarkaši Kobe Bryant, LeBron James i tenisač Roger Federer našli su se na trećem mjestu Forbesove liste sa 35,2 milijuna dolara.

Šesto mjesto zauzela je 24-godišnja Keira Knightley s procjenjenih 32,2 milijuna dolara. Potječe iz glumačke obitelji, a prvi je film snimila s devet godina. Za ulogu u filmu Ponos i predrasude bila je nominirana za Oscara. Glumila je u Piratima s Kariba, te akcijskom trileru Domino.

Tenisačica Maria Sharapova s 26,1 milijon dolara nalazi se na šestom mjestu Forbesove liste, a zvijezda Harry Pottera, Daniel Radclife nalazi se tek na osmom s 25,1 milijuna dolara.

Fotogalerija

  • Beyonce Knowles
  • Justin Timberlake
  • Kobe Bryant
  • LeBron James
  • Roger Federer
  • Keira Knightley
  • Maria Sharapova
  • Daniel Radcliffe

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika