Objavljeno u Nacionalu br. 684, 2008-12-23

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Horoskop poznatih

Mesića čeka lošija godina

STJEPAN MESIĆ ( JARAC 24. 12. 1934.)

Stjepan MesićStjepan MesićKarakteristike natalnog horoskopa:

Horoskop je obilježen kontradiktornim elementima: na jednoj je strani grupa znakova i aspekata koji teže harmoniji i smirenosti, a na drugoj ona koja vodi u sukobe i brzopletost. Sunce je u izdržljivom i upornom Jarcu i to s kvadraturom Marsa i Sunca, što donosi vrlo veliku borbenost i tvrdoglavost, tu je Mars na Ascendentu, što također povećava snagu i energiju, a kvadraturom Merkura s Marsom donosi najblaže rečeno - oštar jezik, često brzopleto oštar jezik. S druge strane, podznak je u miroljubivoj Vagi koja teži harmoničnim odnosima s okolinom, tu je i konjunkcija Sunca i Venere što je također aspekt sklada i naglašenog šarma. Teži se, ukratko, skladu i toleranciji, ali na vrlo oštar i borben način te je to često teško uskladiti. Srećom, ovdje je riječ o osobi iznimno velike snalažljivosti i inteligencije, o čemu govori trigon Merkura i Urana.

Predviđanje za 2009. godinu:

Nema značajnijih tranzita sporijih planeta, osim što ostaje dobar Uran, planet povoljnih promjena. Zato je Solar uzbudljiv: Saturn će krajem godine „napadati“ Sunce pa će za održanje dobrog zdravlja trebati velika pažnja, ali će biti povoljan prema Jupiteru pa popularnost neće padati. Jupiter nije povoljan prema Mjesecu u Lavu što obično izaziva nezadovoljstvo, a slično djeluje i to što će biti nezgodno postavljen i prema Veneri i Neptunu. No, ovo će vjerojatno ostati na privatnoj razini. Nezgodno je to što će Venera dugo biti nepovoljna, od veljače do lipnja pa simpatije neće biti na njegovoj strani, a krajem godine do izražaja dolazi loš Mars koji je agresivan, netolerantan i svadljiv, a često kvari i zdravlje i ponašanje. U, dakle, ipak nešto lošijoj godini, trebalo bi paziti na zdravlje te se ponašati što smirenije i tako smanjiti štetu.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika