25.12.2008. / 18:15

Autor: Vanja Turak

Kako holivudska elita slavi Božić: Shopping vrijedan 120.000 dolara

Oni mogu darovati sve što požele, no dok neki tijekom blagdana troše na luksuzne poklone i odlaze u najskuplja zimovališta, drugima je važnija tradicija pa te dane najradije provode u krugu obitelji

Tom Cruise svojoj je kćerkici priušio božični shopping vrijedan 120 000 dolaraTom Cruise svojoj je kćerkici priušio božični shopping vrijedan 120 000 dolaraJedan od najbolje plaćenih glumaca na svijetu Tom Cruise Božić provodi s obitelji i rodbinom u Coloradu, gdje se odvezao jednim od svojia četiri privatna aviona. ''Kuhamo zajedno, sjedimo kraj kamina, igramo društvene igre i puno se smijemo'' otkrio je Cruise i dodao kako mu božićni blagdani mnogo znače još od djetinjstva.
Doduše, nije štedio na pokonima. Kćerkici Suri za Božić je poklonio shopping, u poznatom njuroškom dućanu igračaka FAO Schwartz, u vrijednosti od 120000 dolara.

Mnogi poznati blagdane provode u ekskluzivnom američkom skijalištu Aspen gdje imaju svoje privatne ''vikendice''.
Među njima su Kevin Costner, Barbara Streisand, Demi Moore, Bruce Willis, supružnici Michael Douglas i Catherine Zeta Jones i mnogi drugi. Dnevni najam skijaške opreme na Aspenu dođe između 120 i 180 dolara.Glumac Kevin Costner u Aspenu uživa u zimskim radostima, ali i u bogatim wellness programimaGlumac Kevin Costner u Aspenu uživa u zimskim radostima, ali i u bogatim wellness programima

Reese najradije provodi blagdane u društvu obiteljiReese najradije provodi blagdane u društvu obiteljiReese Witherspoon za njemački magazin Stern otkriva ''Za razliku od mnogih, ne volim praviti nikakve velike planove gdje ću za blagdane, za mene je Božić obiteljski blagdan, želim ga tako i provesti''. Nakon razvoda, Resse sada uživa u svojoj djeci i novom partneru Jake Gyllenhaalu.

Patrick Dempsey, zvijezda popularne američke serije Uvod u anatomiju, blagdane će provesti kod kuće, sa svojom obitelji i rodbinom u Maineu. ''Ovdje u Beverly Hillsu je super ali meni za Božić treba snijega, inače mi to nije zanimljivo'' obrazložio je Dempsey.

Hollywood par Angelina Jolie i Brad Pitt imaju svako poimanje blagdana. Dok Angelina, prema nekim izvorima ne voli previše ovo ''kićeno'' doba godine, Brad obožava Božić. No ipak, svom dragom će za pokloniti novi skuter marke Ducati za 12000 dolara. O božićnom poklonu za Angelinu, Brad nije htio govoriti jer želi da bude iznenađenje.

Bradova bivša, Jennifer Aniston, otkrila je kako će Božić provesti sa svojim partnerom Johnom Mayerom. U posljednjem intervjuu za magazin Stern, Aniston je otkrila kako si je sama priredila najbolji božićni poklon - sreću. ''Osjećam se bolje nego ikad, zdrava sam, zaljubljena, u krugu obitelji i prijatelja i zaista mi ništa više od toga ne treba'' izjavila je za Stern.

Anne Hathaway voli komotnost i skromnost kad su u pitanju blagdanski provod i darivanja. ''Volim se ujutro na Božić rano dignuti, zatim kao i svaki dan vježbam a poslijepodne u krugu obitelji uživam u pečenju i kupusu.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika