Objavljeno u Nacionalu br. 685, 2008-12-30

Autor: Ante Mihić

Trend

Mobitel za avanturiste

Samsung B2700Samsung B2700Nakon što je s modelom M110 revitalizirao zaboravljenu kategoriju robusnih, na vanjske utjecaje otpornih uređaja, Samsung na kraju 2008. na tržište šalje vrhunski novi model u toj kategoriji. Samsung B2700 je robustan mobitel otporan na prašinu, vlagu i udarce, a dolazi s inovativnim sportskim aplikacijama i multimedijskim alatima, i ima vrlo privlačan dizajn.

Dolazi u gumiranom, samo 18 mm "debelom", candy-bar kućištu otpornom i na najveće izazove, koje krasi veliki TFT ekran veličine 4,8 cm te gumirana tipkovnica. Za sportaše i fanove aktivnog sportskog života Samsung je u B2700 integrirao zabavne alate među kojima su pedometar - brojač koraka, altimetar - visinometar, digitalni kompas, štoperica, svjetiljka i snažan speakerphone za razgovore bez upotrebe ruku, a tu su i kamera od 2 megapiksela, glazbeni i video player, FM radio s RDS-om te internetski pretraživač.

Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika