28.12.2008. / 17:10

Autor: Vedran Horvat

Hat-trick Cvitanicha u sat vremena

Protiv Den Haaga Dario Cvitanich zabio je tri pogotka u 55 minuta te se nameće kao pojačanje u hrvatskoj reprezentaciji

Nakon Huntelaarovog odlaska u Real, Cvitanich je konačno proigraoNakon Huntelaarovog odlaska u Real, Cvitanich je konačno proigraoNapadač nizozemskog Ajaxa, 24-godišnji Dario Cvitanich, ponovno dokazuje kako je trenutno u velikoj golgeterskoj formi i da njegova kupovina nije bila slučajnost. U utakmici protiv Den Haaga trebalo mu je tek nešto manje od sat vremena da postigne tri zgoditka i tako gotovo samostalno svlada protivničku momčad.

Valja spomenuti i odličnog Luisa Suareza koji je sva tri puta asistirao Cvitanichu. Izgleda kako je odlazak nizozemskog "stroja za pogotke" Klaasa-Jana Huntelaara pogodno djelovao na Cvitanicha koji sada igra u životnoj formi, iako su mnogi sumnjali u njegove sposobnosti početkom sezone.

Preostaje vidjeti hoće li Cvitanich dobiti poziv hrvatskog izbornika Slavena Bilića, te hoće li ga prihvatiti, s obzirom da ima dvojno državljanstvo Hrvatske i Argentine. Cvitanich je u posljednje tri utakmice zabio šest golova.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika