31.12.2008. / 11:27

Autor: Dean Sinovčić

Umrla kćerka Mie Farrow

Lark Previn, 35-godišnja usvojena kćerka Mie Farrow, umrla je u 35. godini, a uzrok smrti još nije objavljen.

Mia Farrow imala je 14 djece, što rođene, što usvojeneMia Farrow imala je 14 djece, što rođene, što usvojeneLark Previn, usvojena kćerka glumice Mie Farrow, umrla je prošlog petka u New Yorku u 35. godini. Uzrok smrti nije objavljen, samo se zna da je već dugo bolovala. Sestra Lark Previn je Soon-Yi Previn zbog koje su se Woody Allen i Mia Farrow razveli nakon čega se Allen vjenčao sa Soon-Yi Previn.

Lark Previn je rođena u Vijetnamu i jedno je od troje djece koje su usvojili Mia Farrow i njezin tadašnji suprug Andre Previn. Osim troje usvojene djece, par je imao još troje djece. U braku sa Allenom Mia Farrow je rodila jedno dijete i usvojila još dvoje.

Mia Farrow i njezinih sedmero usvojene djece tijekom dočeka nove 1984. godine. Lark Previn je prva zdesnaMia Farrow i njezinih sedmero usvojene djece tijekom dočeka nove 1984. godine. Lark Previn je prva zdesnaKako je nakon ova dva braka Mia Farrow nastavila usvajati djecu tako je ukupan broj njezine rođene i usvojene djece iznosio 14. Lark Previn nije prvo dijete koje je umrlo, to se dogodilo 2000. godine kada je umrla, također usvojena, Tam Farrow.

Mia Farrow razvela se od Woodyja Allena 1992. godine kada je saznala za njegovu vezu sa Soon-Yi Previn koja je tada imala 22 godine dok je Allen stariji od nje 35 godina.

Tijekom razvoda i bitke za djecu, Miu Farrow se optuživalo da više brine za djecu koju je rodila no za onu koju je usvojila a jedan filmski producent koji je svjedočio u Allenovu korist tvrdio je da je Lark Previn služila kao peračica posuđa i koja je obavjala većinu sitnih kućanskih poslova. Godine 1997. Allen i Soon-Yi Previn su se dvoje vjenčali i imaju dvoje usvojene djece.

Vezane vijesti

Woody Allen će izbaciti iz filma scene s Carlom Bruni-Sarkozy

Woody Allen će izbaciti iz filma scene s Carlom Bruni-Sarkozy

Scene koje je supruga francuskog predsjednika Carla Bruni-Sarkozy snimila za romantičnu komediju Woodyja Allena "Midnight in Paris" mogle bi nestati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika