02.01.2009. / 13:35

Autor: Vanja Turak

Ekskluzivno: Rina iz Big Brothera dobiva svoju emisiju na RTL-u

Nakon vrućih scena seksa u BB kući, plavokosa Riječanka dobila je svoj show koji će se emitirati svakog četvrtka uvečer

25-godišnja Riječanka u kući baš i nije bila najomiljenija, no dizala je gledanost showa25-godišnja Riječanka u kući baš i nije bila najomiljenija, no dizala je gledanost showaNakon što je, bez sumnje, RTL-ovom Big Brotheru podigla gledanost, plavokosa Riječanka Rina Dehni dobiva i vlastitu emisiju na RTL-u.

Na televiziji još ne žele otkrivati detalje, no najavili su kako će se emisija emitirati četvrtkom u 20
sati i zvat će se Rina Special. Prva je već ovog četvrtka 8. siječnja.

Inače, Rina je gledatelje uveseljavala scenama seksa s Mrvicom u kojeg se navodno i zaljubila na Tajlandu. Ova trbušna plesačica u šesnaestoj je godini operirala nos, pohađala je srednju ekonomsku, a nakon što je pala jedan razred nastavila se izvanredno školovati.
Na RTL-u su očito procijenili kako je dovoljno kvalificirana da zabavlja gledatelje, pa će tako, nakon Antonije Blaće, postati druga stanarka koja je dobro iskoristila boravak u showu. To, dakako, još jednom potvrđuje teoriju da u reality showu uopće nije najvažnije pobijediti. Osim što su osvojili novac, pobjednici dosadašnjih emisija nisu si kanije osigurali karijeru.

Vezane vijesti

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

HRT protiv RTL-a: 'Medijski rat televizija'

Hrvatska radiotelevizija (HRT) danas je neprimjerenim, neistinitim i neutemeljenim ocijenila izjave predsjednika Uprave RTL-a Johannesa Zulla da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika