02.01.2009. / 14:46

Autor: Vanja Turak

Mickey Rourke javno izvrijeđao Seana Penna

Glumac je bivšeg Madoninog supruga optužio da je homofoban, te da je zato ulogu za koju je nominiran za Oscara, odigrao osrednje

Rourke tvrdi da je Penn homofobanRourke tvrdi da je Penn homofobanŠto se više bliži dodjela Oscara bliži, to se sve više zakuhtavaju antipatije između nominiranih. Tako trenutno za najviše prašine na dodjeli brinu glumci Sean Penn i Mickey Rourke.
Rourke je naime, prema nekim neimenovanim izvorima, svog prijatelja i oskarovca, Seana Penna, provocirao izjavama da je ulogu homoseksualca u svom najnovijem filmu Milk odigrao ispod prosjeka zbog toga što je homofob.
Rourke, kako je izjavio za medije, nije imao namjeru uvrijediti svog starog prijatelja, već samo iznijeti činjenice. ''Sean je moj stari prijatelj i unatoč tome, nemam namjeru preuveličavati njegove glumačke sposobnosti - za mene je njegov perfomans u filmu Milk ispod prosjeka, a to zato što je jedan od najhomofobičnijih ljudi koje znam'' rekao je Rourke.
Penn se na dotične optužbe branio kako su pretjerane, navodeći kao se javno zalagao za prava istospolnih brakova na Kubi i u Venezueli. No, je li cijela navodna svađa samo lož ulje za potpaljivanje vatre za nadolazeću dodjelu ili u svemu ipak ima istine, tek će se vidjeti.
Sean Penn je naime u filmu Milk igrao prvog američkog političara koji se javno deklarirao kao homoseksualac. Za svoju je ulogu dobio nominaciju za Oscara, baš kao i njegov kolega Mickey Rourke, za ulogu boksača u filmu The Wrestler.
No, pred ovakvih prijatelja, komu trebaju neprijatelji!?

Vezane vijesti

Scarlett Johansson demantirala vezu s Pennom: 'Mi smo samo prijatelji'

Scarlett Johansson demantirala vezu s Pennom: 'Mi smo samo prijatelji'

Nakon što se razišla od Ryana Reynoldsa, Scarlett Johansson povezivalo se s mnogim holyywoodskim zvijezdama, između ostalih i glumcem Seanom Pennom,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika