02.01.2009. / 15:46

Autor: Tena Džodan

Trendovi iz 2008. koji ćemo voljeti i 2009.

Važno je znati da to što ste nosili cijele 2008. godine i što sigurno imate u ormaru, ne morate baciti u smeće. Neke stvari ipak se ne mijenjaju. Zato pažljivo birajte koje ćete odjevne predmete staviti na stranu, a u kojima ćete i ove sezone biti kraljica stila


1. Hlače do pola gležnja (Jeste li gledali Audrey Hepburn u "Breakfast at Tiffanys"?)
To je ona poznata dužina, točno do iznad gležnja. Taman toliko vidljive kože da zagolicate maštu tuđih pogleda (nema ništa više seksi od toga, nikada ne otkrivajte sve adute). Možete ih nositi na gležnjerice koje su također in, a želite li nešto finiju i klasičniju kombinaciju kombinirajte ih s cipelicama vrtoglavo visokih potpetica.

2. Prugaste majice (Pogledajte Burberry i sve će vam biti jasno).
Istina je zapravo da su prugaste majice uvijek u modi, pogotovo ljeti kada svi glumimo mornare i kada je to savršeno ukomponirano s bijelim vrućim hlačicama. Jednostavno bezvremenska kombinacija.

3. "The boyfriend jacket", odnosno dječačka jakna.
Nije bitno je li kožna, pamučna ili od kojeg drugog materijala. Bitno je da na vama izgleda nehajno i kulerski. Pravite se frajerica. Nosite je kao da ste je onako bezveze prebacile preko ramena i podfrknite joj rukave.

4. Asimetrični vuneni uzorci
Priznajte da nema bolje od vunene tunike prebačene preko tajica ili traperica koja izgleda totalno šik, a pritom vas još i grije. Pa ne želimo se odreći vune nikada. Dostupne su apsolutno u svim bojama i oblicima. Skrivaju mane, a ističu atribute.

5. Tajice.
Tajice su apsolutni hit 2008, bit će i 2009., a da ne govorimo kako su se i prije nosile. Naći ćete ih u maminom ormaru 100%. Kombinirati ih možete apsolutno na SVE. Sportska varijanta, elegancija, na štikle, na čizme, na buce, što god vam srce zaželi.

Pogledajte u našoj fotogaleriji

Fotogalerija

  • Carice će i dalje biti in
  • Jakna muškog kroja nosit će se kao i prošle godine
  • Tunike asimetričnog kroja koje se vežu u struku ili nose bez remena još uvijek su hit
  • Duge ili tričetvrt, još uvijek ih nemojte bacati, trebat će vam
  • Vječne prugice nasjlađe su u pravoj chanelovskoj varijanti

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika