02.01.2009. / 20:28

Autor: Ružica Đukić

Supruga Mladena Grdovića spasila tekstopisca Dragu Bosnića

Unatoč ludoj zabavi koju je mastor od fešte u novogodišnjoj noći priredio u splitskom restoranu Sky, pjevačevom prijatelju naglo je pozlilo, a u pomoć mu je prva pritekla Brankica Grdović

Pjevačeva supruga prva se snašla i pozvala pomoćPjevačeva supruga prva se snašla i pozvala pomoćPjevač Mladen Grdović za doček Nove godine pjevao je u splitskom restoranu 'Sky' u centru Joker čiji je vlasnik poduzetnik Željko Kerum.

Obje večeri nastupa, 31. prosinca i prvog siječnja, Grdović je dupkom napunio restoran, a kako tvrde posjetitelji, i napravio odličnu zabavu. Jedino što je te noći malo poremetilo atmosferu je to što je jednom od gostiju pozlilo te mu je supruga Mladena Grdovića, Brankica Grdović prva skočila u pomoć.

Riječ je o tekstopiscu Dragi Bosniću koji je i autor najnovijeg hita Mladena Grdovića, pjesme 'Da te nima'.

'A šta ću van reć, puno je plesa. Moj prijatelj je čovik koji cili život samo sidi i piše pa ga je to malo iscrpilo." izjavio je za Nacional.hr Mladen Grdović. Rekao je i kako je jako zadovoljan feštom koju je napravio za Doček Nove Godine i kako mu je od svega najdraže što je zadovoljan bio i Željko Kerum.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika