03.01.2009. / 19:41

Autor: Ružica Đukić

Maja - Paola preboljela mistera Hrvatske i ljubi poduzetnika iz Karlovca

Nekadašnja natjecateljica Big Brothera i bivša djevojka aktualnog mistera Dina Bubičića, na svom je facebook profilu napisala kako tek sad zna što je ljubav i što znači iskreno voljeti

Maja - Paola Sestrić dočekala je Novu godinu sa svojim novim dečkom, poduzetnikom Ivom PlemićemMaja - Paola Sestrić dočekala je Novu godinu sa svojim novim dečkom, poduzetnikom Ivom PlemićemMaja - Paola Sestrić, nekadašnja natjecateljica Big Brothera i bivša djevojka aktualnog mistera Dina Bubičića, na svom je facebook profilu napisala kako tek sad zna što je ljubav i što znači iskreno voljeti.

Njezin novi odabranik karlovački je poduzetnik Ivo Plemić, koji zajedno s bratom vodi obiteljski posao što im ga je nakon umirovljenja ostavio otac Marijan.

Njihovo poduzeće 'Plemić' bavi se građevinskim materijalima, a iako ne zvuči glamurozno, riječ je o jako unosnom poslu. Mladi je par zajedno proslavio i doček Nove godine.

Vezane vijesti

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke...

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke jame

U jednoj od prethodnih sezona ovdašnjeg "Big Brothera" neka je kokoš objašnjavala nekoj kozi da hrvatski jezik ima sedam padeža. Budući da koza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika