04.01.2009. / 11:26

Autor: Josip Bagić, Branimir Lozej

Janica: "Na ovom Sljemenu uvijek se nešto čudno događa"

Prva slalomska vožnja ovogodišnjeg izdanja Snježne kraljice nije bila uspješna za hrvatske skijašice. Naime, Ana Jelušić, koja je slovila kao najveća favoritkinja, završila je tek na 18., a Nika Fleiss na 23. mjestu, dok Sofija Novoselić nije ni završila prvu vižnju

Janica Kostelić kao navijačica na Sljemenu, Foto: Igor ŠobanJanica Kostelić kao navijačica na Sljemenu, Foto: Igor ŠobanNakon prve vožnje slaloma na zagrebačkom Sljemenu Ana Jelušić ima 3,30 sekundi zaostatka za vodećom Lindsey Vonn, koja je i startala kao prva, te je završila na 18. mjestu. Druga hrvatska skijašica Nika Fleiss također ima veliki zaostatak od 3,58 sekundi za Vonn te je prvu vožnju završila na 23. mjestu.

"Na ovom Sljemenu uvijek se nešto čudno događa, uvjeti su zaista teški i vjerujem da curama nije bilo lako, vidjet ćemo što će biti u drugoj vožnji ako se cure plasiraju", rekla je Janica Kostelić koja se nada da će utrku legendi koja je na rasporedu u 16 sati odraditi do kraja.

Naime, treća hrvatska predstavnica u današnjem slalomu Sofija Novoselić pala je na stazi te nije završila prvu vožnju. Druga u današnjoj prvoj vožnji bila Njemica Maria Rieschm dok je treće mjesto zauzela Veronika Zuzulova. Druga vožnja ženske slalomske utrke počinje u 12:30 sati.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika