09.01.2009. / 15:55

Autor: Vanja Turak

Znate li koja su najseksi zanimanja

Već odavno nije tajna da i izbor zanimanja utječe na to koliko smo nekome seksualno privlačni. Netko ne može odoljeti zgodnoj medicinskoj sestri, drugima je uniforma totalno cool, dok treći smatraju direktore neodoljivima. Koja su to zapravo zanimanja koja su većini toliko neodoljiva


Mit o seksi medicinskim sestrama prenosi se s generacije na generacijuMit o seksi medicinskim sestrama prenosi se s generacije na generaciju10. Fotografi - dobar fotograf zna kako namjestiti osobu koju slika da izgleda kao profesionalni foto model. Najčešće imaju smisao za estetiku, modu i ljepotu, pa stoga ne čudi da mnoge žene uzdišu za njima.

09. Medicinske sestre - gotovo da nema muškaraca koji nije maštao o Pameli Anderson u uniformi medicinske sestre. No, to je jedan od velikih klišeja pa stoga zaslužuje tek 9. mjesto.

08. Doktor/ice - ne samo da su profesionalni, nego najčešće i brinu o sebi pa dobro izgledaju. Treba li nekoga podsjetiti na uspjeh Hitne službe i doktora Kovača ili doktora doktora Zgodnog iz Uvoda u Anatomiju? Mislimo da ne treba.

07. Policajci - iako nas ponekad dave treniranjem strogoće, mora se priznati da dobro izgledaju u uniformi, a da ne govorimo o ženama u policijskoj uniformi. S njima se ni jedan frajer ne može posvađati.

Neke žene ne mogu odoljeti doktorima, osobito dr. ZgodnomNeke žene ne mogu odoljeti doktorima, osobito dr. Zgodnom06. Profesori/ice - nismo li svi mi barem jednom u životu uzdisali za svojim profesorom odnosno profesoricom? Nerijetko se moglo u medijima čuti da su neki išli i dalje od toga, što zapravo ne čudi. Gdje ima kemije, ima i fizike.

05. Voditelji/ce - ako ćemo biti iskreni, u Hrvatskoj su voditeljice bile te koje su na našu televiziju donijele pojam seksepila. Danas, zauzvrat u medijima imaju jednaki ako ne i bolji tretman nego glumci.

04. Tajnice - nisu bez razloga tajnice dobrih firmi vraški zgodne. Ne samo da firmi podižu ugled, nego i direktoru motiviranost za posao. A treba li podsjetiti da su u filmovima i serijama najčešće ljubuju direktor i tajnica.

03. Novinari - dobar novinar ima samopouzdanje, ugled, uvijek može o svemu razgovarati, poznaje široki spektar ljudi i zna kako dobiti ono što želi.

02. Glumci/ice - zbog njih gledamo filmove i ako nam se radnja ne sviđa. Dobri glumci zrače seksepilom i postaju ikone svog vremena, do te mjere da više znamo o njihovim privatnim životima nego o filmovima koje su snimili.

Muškarcima su neodoljive moćne žene, makar to neki nikada ne priznajuMuškarcima su neodoljive moćne žene, makar to neki nikada ne priznaju01. Direktor/ice - oni su lijepi, bogati i znaju kako okolinu maksimalno iskoristiti. Žene su nerijetko pokazale da mogu biti lijepe i pametne, do te mjere da se počelo tvrditi kako iza svakog uspješnog muškaraca, stoji uspješna žena.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika