09.01.2009. / 16:05

Autor: Vanja Turak

Top ideje za vruće sastanke na minus 15

Nema razloga da i zimi, dok su tempareture nešto iznad nule, ne ugovorite vrući ljubavni sastanak s partnerom. Stoga, proučite nekoliko naših savjeta i krenite odmah u akciju

Ljubav na ledu - ako ste svladali osnove klizanja i usudite se stupiti na led, jedna od vatrenih mogućnosti za provođenje slobodnog Romantična večera ljepša je ako gledatea kako vani pada snijegRomantična večera ljepša je ako gledatea kako vani pada snijegpopodneva je na klizalištu. Ovisno o vašem umijeću, na ledu možete izvoditi različite ludorije, od plesa do romantičnog, zagrljenog kliznaja.
Noćni posjet muzeju - ako naginjete intelektualnom tipu, dogovorite sastanak u jednom od muzeja koji ima i noćne posjete. Tako možete neometano, uz razmijenjivanje nježnosti, razgledati kulturno-povijesnu baštinu svog grada i pritom nešto naučiti.
Get a room - zimi je idealna prilika da se s partnerom smjestite negdje na toplo, po mogućnosti gdje vas nitko neće ometati i prepustite se jedan drugome. Rezervirajte si sobu u toplicama, gdje osim u intimi možete uživati u raznim wellness sadržajima, masaži i toplom obroku.
Romantična večera za dvoje - zimsku večer najbolje možete provesti u intimnom okruženju restorana po vlastitom izboru. Šampanjac, svijeće, romantična glazba i dobra klopa - uspjeh je definitivno zagarantiran. A poslije se još samo treba dogovoriti kod koga će se ići doma.
Maraton romantičnih filmova - ako vam ne valja izbor na televiziji, posudite si kolekciju omiljenih romantičnih filmova u videoteci, ispecite obilnu porciju kokica i Zimi je lijepo otići u wellness centar i uživati u opuštajućim tretmanimaZimi je lijepo otići u wellness centar i uživati u opuštajućim tretmanimanavalite.
Sezonski shopping - iskoristite sezonska sniženja u trgovačkim centrima i provedite dan u shoppingu. Kako danas svi veći centri osim svoje primarne ponude imaju i razne ugostiteljske sadržaje, ne morate biti u strahu da ćete ogladnjeti.
Kućni party - ako vam nije do izlaženja, pozovite partnera kod sebe doma i priredite privatni party za dvoje. Možete se npr. natjecati tko će u kraće vrijeme ispeći više palačinki. Opskrbite li se i omiljenim glazbenim CD-ima, zabava je zagarantirana.
Kino/Kazalište - dobra ideja za večernji provod je i odlazak u kino ili kazalište. Iznenadite partnera kartom i priuštite si lijepu i mirnu večer za pamćenje.
Skijanje - ako dobro vladate skijama, nemojte propustiti sezonu i odvedite sebe i partnera na snijeg. Ne morate postati snježna kraljica da bi se zabavili, ali svejedno, opreza radi, pazite da ne naletite na nekoga ili jedan na drugog.

Vezane vijesti

Sastanci vas mogu učiniti glupima

Sastanci vas mogu učiniti glupima

Svi znamo da sastanci mogu biti nezanimljivi i dosadni, a nova studija pokazuje da nas oni mogu napraviti glupima. "Možete se šaliti o tome kako se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika