09.01.2009. / 20:52

Autor: Vanja Turak

Video: Tom Cruise pogođen zbog smrti Travoltina sina, ali još uvijek brani scijentologiju

Tom Cruise bio je vidno tužan kad ga je voditeljica američke lifestyle emisije The View, u kojoj je gostovao, zamolila da se izjasni o smrti sina svog kolege i prijatelja, Johna Travolte, no nije odustao od obrane svoje vjere

Tom je tužan sbog Jettove smrti, no idalje tvrdi da to nema nikakve veze sa scijentologijomTom je tužan sbog Jettove smrti, no idalje tvrdi da to nema nikakve veze sa scijentologijom-John je obožavao Jetta, kao i ostalu svoju djecu. To je situacija u kojima ti nedostaju prave riječi. Sjećam se kad se Jett rodio, vidio sam ga prvi put kad je imao nekoliko mjeseci, John je bio presretan, istovremeno ponosan i izvan sebe od radosti'- rekao je Cruise.

Kako bi skrenula s teme, vidjevši da Tomu teško pada razgovarati o Jettovoj smrti, Barbara Walters, voditeljica emisije, pitala ga je kako komentira neka mišljenja, da je Jett umro zbog religijskih ideologija.

Poznato je da su Cruise i Travolta scijentolozi, a jedna od načela te religije je i zabrana davanja lijekova bolesnoj djeci.

-To nije istina, upravo suprotno. Svi su članovi potičeni da potraže liječničku pomoć kada su bolesni, ne vidim u tome ništa sporno- izjasnio se Cruise. Tom je bio jedan od prvih koji je 2. siječnja, nakon što se pročulo za obiteljsku tragediju obitelji Travolta, kontaktirao svog prijatelja.
No, kako se čini, ni on ni njegova supruga Katie Holmes, nisu bili u četvrtak, 8. siječnja nazočni na komemoraciji u Floridi. Više o tome pogledajte u video prilogu.

Vezane vijesti

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Hollywoodskoj glumici Katie Holmes očigledno je voda došla do grla. Kako javljaju strani mediji, ona i Tom Cruise više ne žive zajedno. Kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika