09.01.2009. / 18:31

Autor: Vanja Turak

Fergie se sutra udaje

Iako su bivša pjevačica skupine Black Eyed Pease i njezin odabranik, glumac Josh Duhamel najvaljivali vjenčanje za lipanj, ipak su se predomislili. Još se ne zna znači li to da je i beba na putu

Budući mladenci naglo su promijenili datum vjenčanjaBudući mladenci naglo su promijenili datum vjenčanjaAmerička pjevačica i glumica Stacy Ferguson, poznatija kao Fergie, bivša vokalistica grupe Black Eyed Pease, prema nekim se navodima udaje za glumca Josha Duhamela, već ovu subotu, a ne u lipnju kako je bilo najavljeno.

O točnom odredištu može se samo špekulirati, budući da pjevačica u želji da održi privatnost ceremonije, nije pozvala ni neke dobre prijateljice a kamoli novinare.

Oni koji su dobili pozivnicu zamoljeni su da ne dođu na svadbu s mobitelima i kamerama, kako bi se izbjegla svaka mogućnost nedozvoljenog fotografiranja.

Fergie je već prije za medije izjavila da želi malu, privatnu svadbu u krugu obitelji, prijatelja i najbliže rodbine.

Fergie i Josh su Novu godinu dočekali zajedno, s obiteljima. Posljednje samačke dane pjevačica je provodila uglavnom u teretani, kako bi skinula višak kilograma koje je morala nagomilati za ulogu u filmu Nine. Osim toga, reducirala je prehranu na voćne frapee i sezonske salate.
Uz kozmetičke tretmane Sonye Dakars, ne sumnjamo da će Fergie sutra zablistati.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika