10.01.2009. / 17:55

Autor: Ivana Zobenica

Čilić u finalu ATP turnira u Chennaiu

Marin Ćilić će do svoje druge titule u karijeri pokušati doći pobjedom protiv 202. igrača svijeta, Somdeva Devvarmana, koji je iz turnira izbacio drugog hrvatskog predstavnika Ivu Karlovića

Marin Čilić pokušat će osvojiti svoj prvi ATP turnir u 2009. godini Marin Čilić pokušat će osvojiti svoj prvi ATP turnir u 2009. godini Marin Čilić je rezultatom 2:0 (6:4, 6:3) pobijedio Španjolca Marcela Granollersa te se plasirao u finale 450 000 dolara vrijednog ATP u indijskom Chennaiu. Za svoju drugu ATP titulu u karijeri, Čilić će se boriti protiv domaćeg tenisača, Somdeva Devvarmana, inače 202. igrača svijeta prema ATP-ovoj ulaznoj ljestvici.

Indijac je do svog najznačajnijeg rezultata u karijeri došao pobjedom protiv hrvatskog tenisača Ive Karlovića u četvrtfinalu turnira, a put do finala bio mu je lagan s obzirom na to da je Rainer Schuttler predao meč zbog ozlijede.

Finale u Chennaiju tek je drugo ATP finale u karijeri Marina Čilića. Prošle godine je igrao finale New Havena kada je pobijedio Amerikanca Mardya Fisha.

Vezane vijesti

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

ATP: Čilić skočio na 18. mjesto

Osvajanje naslova na ATP turniru u londonskom Queen's Clubu donijelo je najboljem hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću povratak u svjetski Top 20, prvi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika