10.01.2009. / 19:47

Autor: Robert Rudić

Manchester City želi Mancinija za trenera, a Liverpool želi Heskeyja u svom napadu

Prema pisanju britanskog dnevnika Daily Maila, talijanski trener, Roberto Mancini, trebao bi biti novi trener Manchester Cityja, jer čelnici kluba nisu zadovoljni trenutnim trenerom Markom Hughesom zbog loših rezultata, dok bi Emile Heskey od iduće sezone trebao postati igrač Liverpoola zbog angažmana Kolumbijca Huga Rodallege, kojega je menadžer Steve Bruce doveo iz meksičke Necaxe kao pojačanje.

Roberto ManciniRoberto ManciniPrema pisanju britanskog dnevnika Daily Maila, talijanski trener, Roberto Mancini, trebao bi biti novi trener Manchester Cityja. Naime, ovaj bivši trener Intera gotovo se preselio u London, gdje boravio dok je polazio ubrzani tečaj engleskog jezika i usput tražio novi posao. Uz britanske medije i talijanski su naveli kako Abu Dhabi United Group, imućan vlasnik Manchester Cityja, želi Mancinija za novog trenera.

Mark Hughes, trenutni trener Manchester Cityja, mogao bi tako postati bivši. Naime, kako navode britanski mediji, čelnici kluba nisu zadovoljni njime jer investicije i jak igrački kadar nisu donijeli nikakve rezultate, a navodna smijena Hughes-Mancini, trebala bi se dogoditi uskoro.Emile Heskey (lijevo) trebao bi od iduće sezone igrati za Liverpool koji je za njega spreman izdvojiti četiri milijuna funtiEmile Heskey (lijevo) trebao bi od iduće sezone igrati za Liverpool koji je za njega spreman izdvojiti četiri milijuna funti

Isto tako, prema pisanju Daily Maila, centarfor premierligaša Wigana i član engleske reprezentacije, Emile Heskey trebao bi od iduće sezone postati igračem Liverpoola. Inače, Heskeyjev ugovor s Wiganom istječe u lipnju ove godine, a njegovu odlasku iz kluba približava novo pojačanje Kolumbijac Hugo Rodallege, kojega je menadžer Steve Bruce doveo iz meksičke Necaxe.

"Bilo bi pretjerano od Rodallege očekivati trenutačan impuls na igru momčadi. No, imamo još uvijek Heskeyja, Zakija i Camaru, tako da će mu biti lakše. Uvodit ćemo ga postupno", izjavio je Bruce za Daily Mail. Mail tvrdi da će Benitez svejedno ponuditi četiri milijuna funti za bivšeg napadača momčadi s Anfielda, sve da bi ga dobio već ovog siječnja. Ne bude li to slučaj, uzet će ga besplatno na ljeto.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika