11.01.2009. / 09:43

Autor: Vanja Turak

Stiže mjuzikl o Davidu i Victoriji Beckham

Irski kazališni ansambl probio je led i napravio parodiju o životu trenutačno najpopularnijeg para na svijetu


Beckhamovi nisu još komentirali predstavu o njimaBeckhamovi nisu još komentirali predstavu o njimaSudeći prema njihovom burnom životu i medijskoj pozornosti koju uživaju proteklih deset godina, bilo je samo pitanje vremena kada će se David i Victoria Beckham naći kao predložak za neko scensko djelo.

Irski kazališni ansambl Olympia Theatre, probio je led i već ovu srijedu donosi mjuzikl MacBecks, parodiju o poznatom paru i njihovom životu.

Autori satirične drame Gary Cooke i Malachy McKenna ističu kako priča govori o poznatom paru, nogometašu i njegovoj ženi, koji u predstavi ne nose njihova imena, ali nema sumnje da se radi o Davidu i Victoriji Beckham.
Kako bi djelo što više približili umjetnosti, osim skečeva i glazbe, mjuzikl sadrži i elemente iz poznatih obrada Williama Shakespearea kao što su Kralj Lear, Romeo i Julia i Macbeth.

Tako je primjerice lik koji predstavlja Victoriju, formiran kao ambiciozna Lady Macbeth, za koju će suprug žrtvovati karijeru.
Osim toga, svoje mjesto u predstavi imat će i manekenka Rebecca Loos, bivša Davidova ljubavnica i trener nogometnog kluba Manchester United, Sir Alex Ferguson.
O detaljima predstave do sada se nisu željeli izjašnjavati, no direktor Ronan Smith ističe kako će se ista, bude li uspješna, prikazivati i u Lodonu. ''Vrlo smo uzbuđeni i ne sumnjamo u uspjeh predstave, koja će biti prava divlja komedija'' izjavio je Smith. Pravi David i Victoria Beckham, koji trenutno žive sa svoje troje djece u SAD-u, još se nisu javno izjasnili o predstavi.

Vezane vijesti

Zvijezda "Harryja Pottera" uskoro prvi put u broadwayskom mjuziklu

Zvijezda "Harryja Pottera" uskoro prvi put u broadwayskom mjuziklu

Daniel Radcliffe, zvijezda "Harryja Pottera", prvi put će početkom sljedeće godine nastupati u jednom broadwayskom mjuziklu, priopćili su u petak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika